Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass Nīderlandē izcīna 4. vietu, Josta atgriežas ar 7. vietu

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass Nīderlandē izcīna 4. vietu, Josta atgriežas ar 7. vietu
Motokrosa braucēja Samanta Josta
Foto: motokross.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē pēc traumas sadziedēšanas sacensībās atkal piedalījās Pauls Jonass un Samanta Josta.

Jonasam ārsti aizliedza piedalīties sacensībās vairākas nedēļas, taču pirmdien viņš izgāja uz starta Nīderlandes MX2 čempionāta posmā Oldebrukā, izcīnot ceturto vietu divu braucienu summā.

Pirmajā bracienā Jonass ieņēma trešo vietu, lai gan lielāko sacensību daļu bija pavadījis otrajā pozīcijā. Savukārt otrajā braucienā Jonass kādu laiku bija trešais, tad atkrita uz ceturto vietu, kurā arī finišēja.

Ļoti pārliecinoši abos braucienos uzvarēja pasaules MX2 čempionāta līderis Džefrijs Hērlingss. Pirmajā braucienā viņa pārsvars pār tuvāko sekotāju bija 1 minūte un 38 sekundes, bet otrajā sacīkstē pilnīgi visus apdzina par apli.

Tikmēr vienīgā Latvijas daiļā dzimuma pārstāve pasaules dāmu čempionātā Samanta Josta pirms kāda laika guva nopietnu rokas traumu un par braukšanu ar motociklu sportistei bija jāaizmirst. Tagad Samanta ir aizvadījusi pirmās sacensības pēc traumas sadziedēšanas.

Pirmdien Samanta aizvadīja Nīderlandes čempionāta posmu un 24 dāmu konkurencē divu braucienu summā izcīnīja septīto vietu.

Šonedēļ sportiste ir nolēmusi aktīvi pievērsties treniņiem un gatavoties nākamajām sacensībām. Kas zina, varbūt Samantu redzēsim arī Vācijā, kur nākamnedēļ norisināsies kārtējais pasaules čempionāta posms dāmām.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro - Krāsains...
Motokrosa komisija