Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ivo Šteinbergs: "Pēc negadījuma koks nenolūza, bet radiators gan"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ivo Šteinbergs: "Pēc negadījuma koks nenolūza, bet radiators gan"
Ivo Šteinbergs enduro sacīkstēs Igaunijā
Foto: Rene Lehiste

Pagājušajā nedēļas nogalē latviešu komanda "CEC I.S. Racing" sportisti piedalījās šīs sezonas pirmajās divu dienu enduro sacensībās - Igaunijas čempionāta pirmajā posmā Vertsjarvā.

Kā gaidāms sacensības bija izaicinājumu pilnas, taču ļoti interesantas. Sportistiem bija jāpievar trīs speciālie testi katrā aplī, kas prasīja ne mazums spēku.

Ivo Šteinbergs: "Šoreiz ātrums bija - bijām pirmie, kamēr piemeklēja tehnikas ķibele un liels kritiens testā. Finišā trešā vieta. Otrajā dienā pirmā pozīcija, un tad pārbraucienā kritiens, kā rezultātā koks nenolūza, bet radiators gan. Nācās izstāties. Kārtīgs enduro, kārtīgi testi."

Alvis Lecis: "Pirmā diena pagāja ļoti labi, biju apmierināts ar rezultātu. Otrajā dienā kritiens un izstāšanās, traumēju celi. Diemžēl, sezona beigusies - krusteniskā, menisks un kas tur vēl..."

Gints Filipsons abu dienu kopsummā izcīnīja trešo vietu E1 klasē. Kaspars Bondars, startējot E2 klasē, izcīnīja devīto vietu, Ivo - desmito vietu, bet Lauris Paulovskis, kurš startē E3 klasē, finišēja devītajā vietā. Hobby klasē startējošais Alvis, neskatoties uz izstāšanos, otrajā dienā ieguva 11. vietu, bet Andrejs Stolers, kurš nefinišēja pirmajā dienā, kļūdoties trases apzīmojumos un neveicot vienu no speciālajiem testiem, ieguva 14. vietu.

Nākamās sacensības jau maija beigās - Tallinas GP, kas būs kā prelūdija nākamajā gadā Igaunijā gaidāmajama pasaules enduro čempionāta posmam.

Informāciju sagatavoja:
CEC I.S. Racing