Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Krievijas posmā nestartēs arī viens no favorītiem uz MX2 titulu

Juris Grīns
Juris Grīns

Krievijas posmā nestartēs arī viens no favorītiem uz MX2 titulu
Jago Gērtss. Foto: mxgp.com

Traumas dēļ šonedēļ pasaules motokrosa čempionāta pirmajā posmā Krievijā nevarēs piedalīties pērnās sezonas MX2 klases vicečempions Jago Gērtss, kuru var uzskatīt par vienu no galvenajiem pretendentiem uz titulu, vēsta beļģu mediji.

Pagājušās nedēļas nogalē Gērtss piedalījās Francijas čempionāta sacensībās Ernē trasē, bet jau pirmajā MX2 klases braucienā izstājās. Tobrīd to skaidrojot ar nevēlēšanos iedzīvoties smagākos savainojumos, sportists uz starta otrajā braucienā neizgāja.

Portāls "rtv.be" raksta, ka sacensību laikā Gērtss pārrāvis ceļgala krusteniskās saites, līdz ar to nevarēs startēt pasaules čempionāta atklāšanas posmā Krievijā. Tāpat šobrīd vēl nav skaidrs, cik ilgs laiks būs nepieciešams atlabšanai.

2020. gadā beļģu motosportists "Yamaha" rūpnīcas komandas sastāvā pasaules čempionātā uzvarēja 14 finālbraucienos, triumfējot kopumā sešos "Grand Prix" posmos. Kopvērtējumā viņam priekšā ierindojās tikai KTM rūpnīcas braucējs Toms Vialle.

Arī šogad Gērtss pārstāvēs "Yamaha" krāsas, bet Bena Vatsona vietā, kurš šogad pārgājis uz MXGP klasi, viņa komandas biedri būs francūži Tibū Benistāns un Maksims Renū.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...