Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ainažos notiks šīs sezonas vienīgais "Baltic Jungen Cup" motokross

Juris Grīns
Juris Grīns

Jau šīs nedēļas nogalē, 12. augustā kārtīgi motokrosa svētki Ainažos, kur norisināsies šogad vienīgās "Baltic Jungen Cup" secensības, kuru mērķis jau sākotnēji bija pēc iespējas vairāk piesaistīt bērnus, jauniešus un visus pārējos aktīvam dzīves veidam un motokrosam.

Aicināts ik viens interesents, sevišķi tie, kuriem ir sava tehnika, apmeklēt un piedalīties šajā pasākumā, izmēģināt spēkus, protams, saņemt konsultāciju no pieredzējušies sportistiem, noklausīties skaidrojumu par karogiem un tiesnešu darbu trasē, kuru parasti sniedz sacensību galvenais tiesnesis.

Paralēli "Baltic Jungen Cup", norisināsies Ainažu kauss, kas padara šīs sacensībās dubultā interesantas ikvienam dalībniekam.

Bērnu un jauniešu klases: Q 50 Rūķi, Q50, Q 70, Q100, Q Juniori, Solo 50cc, 65cc, 85cc, Dāmas
Pieaugušo klases: MX1, MX2, Hobby, Iesācēji, Veterāni (45+)

Pie liela dalībnieku skaita Hobby un Iesācēji var tikt dalīti A un B grupās.

Kā redzams pēc klašu sadalījuma, ikvienam ir iespēja atrast savam līmenim atbilstošu klasi.

Darbosies bufete, būs laba mūzika, kā arī fantastisks un skatāms motokross. Pateicoties Salacgrīvas domei, visiem skatītājiem ieeja bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Māris Balodis
​Biedrība L.A.M.A.