Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Gājis bojā pasaules motokrosa čempionāta uzlecošā zvaigzne Renē Hofers

Juris Grīns
Juris Grīns

Gājis bojā pasaules motokrosa čempionāta uzlecošā zvaigzne Renē Hofers
Renē Hofers (2002-2021)

Negadījumā, kas nav saistīts ar motokrosu, gājis bojā jaunais un talantīgais austriešu motosportists Renē Hofers. Vēl šogad viņš pārstāvēja "Red Bull KTM" rūpnīcas komandu un MX2 pasaules motokrosa čempionātā ieņēma sesto vietu.

19 gadus vecais Hofers ar draugiem bija devies atpūsties uz Austrijas kalniem, lai slēpotu, bet kļuva par lavīnas upuri. Bojā gāja vēl divi viņa draugi.

Pirmos trīs posmus pasaules motokrosa čempionātā Hofers aizvadīja jau 2019. gadā, pēc tam četrus posmus veica 2020. gadā, bet šogad piedzīvoja pirmo pilno sezonu MX2 klasē. Hofers uzvarēja divos braucienos, kā arī kļuva par Pjetramuratas "Grand Prix" posma absolūto uzvarētāju. Sezonas kopvērtējumā viņš ieņēma sesto vietu un tika uzskatīts par vienu no pretendentiem uz čempiona titulu nākotnē.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...