Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis kļūst par Igaunijas motokrosa čempionu MX1 klasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis kļūst par Igaunijas motokrosa čempionu MX1 klasē
Kārlis Sabulis. Foto: Facebook.com/karlis.sabulis

"MX Moduls" sportists Kārlis Sabulis, startējot Igaunijas motokrosa čempionāta piecos posmos, izcīnījis čempiona titulu MX1 klasē.

Šajās brīvdienās notika Igaunijas čempionāta noslēdzošais, 5.posms. Abos MX1 braucienos Kārlis Sabulis finišēja trešajā vietā, arī braucienu summā izcīnīja 3.vietu.

Kārlis Sabulis: “Šis bija interesants sacensību posms. Kvalifikācijā kaut kas nebija kārtībā ar manu sacensību motociklu, tāpēc abus braucienus startēju ar treniņu moci. Padevās starti, bet līdz galam nespēju tikt galā ar igauņu piedāvāto ātrumu. Ņemot vērā, ka cīnījos par čempiona titulu, stress bija lielāks nekā citos sacensību posmos. Prieks, ka finišēju abos braucienos un varēju kāpt uz goda pjedestāla. Vislielākais prieks par izcīnīto Igaunijas motokrosa čempiona titulu! Cenšos un daru visu, cik vien labi varu. Paldies klubam “MX Moduls” un maniem atbalstītājiem, faniem.”

Pirmajā Igaunijas motokrosa čempionāta posmā Kārlis Sabulis izcīnīja uzvaru, otrajā un trešajā posmā bija otrais. Ceturtajā posmā viņš finišēja ceturtajā vietā, noslēdzošajās sacensībās bija trešais. “Man ļoti patika Igaunijas motokrosa čempionāts. Labas kvalitātes trases, labi organizētas sacensības, spēcīga konkurence,” papildina čempions.

Nākamās sacensības, kurās piedalīsies motokrosa kluba “MX Moduls” sportists K. Sabulis, ir Latvijas motokrosa čempionāta 3.posms, kas notiks 12. septembrī Cēsīs.

     [+] [-]

, 2021-09-06 12:13, pirms 3 gadiem
Mēs gulējām, ja igauņi jau aizvadījuši 5 gonkas bet mēs pa vasaru paspējām tik 2 uzrīkot? Saki vēl, ka igauņi ir lēni. Stulbāku stereotipu neesmu dzirdējis.