Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pērnavā nedēļas nogalē tiks aizvadīts otrais Baltijas motokrosa čempionāta posms

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Pērnavā nedēļas nogalē tiks aizvadīts otrais Baltijas motokrosa čempionāta posms
Kristers Drevinskis. Foto: Gatis Krastiņš

Sestdien un svētdien tiks aizvadīts Baltijas čempionāta motokrosā otrais posms. Piloti 9. un 10. jūlijā tiksies vienuviet Pērnavā - ''Pärnu Lennuvälja Motopark''.

Sacensību pirmajā dienā pie starta barjeras stāsies solo klašu pārstāvji - 65cc, 85cc, MX125, MX1 un MX2. Svētdien trasē dosies blakusvāģu ekipāžas un kvadriciklisti.

Pirmās dienas izskaņā speciāli paredzēts superfināls, kurā dalību ņems spicākie piloti no MX Open un MX2 klasēm. Šajā braucienā tiks triumfēts arī šī gada ''Pērnavas karalis''.

Dalību sacīkstēs ņems arī veterāni, dāmas, kā arī hobijnieki. Abu dienu laikā kopā paredzēti 28 braucieni.

Sestdien pirmais starts paredzēts plkst. 11:00, kad trasē dosies MX Hobby braucēji. Svētdien pirmais starts paredzēts tajā pašā laikā - pirmie trasē dosies jaunie kvadriciklisti - 100 kubu stūrmaņi un juniori.

Prestižāko klašu pilotiem paredzētas arī naudas balvas, sākot no 15 un beidzot ar 500 eiro. Sacīkstēs noteikti piedalīsies arī piloti no Latvijas.

Jāpiemin, ka paralēli Stendē 9. jūlijā norisināsies Nacionālā kausa motokrosā piektais posms. Abās dienās Paikusē risināsies arī Baltijas un Latvijas apvienotā čempionāta un kausa izcīņa enduro.