Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži dodas uz blakusvāģu motokrosa PČ posmu Igaunijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Lielbārži dodas uz blakusvāģu motokrosa PČ posmu Igaunijā
Brāļu Lielbāržu ekipāža. Foto: Igormx

Gaidāmajā nedēļas nogalē, 10. un 11. jūnijā, Igaunijā notiks pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā sestais posms. Iepriekšējā posmā uzrādījuši savas karjeras līdz šim augstāko rezultātu, uz Tartu dodas arī brāļu Daniela un Bruno Lielbāržu ekipāža.

Francijā brāļi Lielbārži otro braucienu noslēdza piektajā vietā, bet posmā guva septīto pozīciju, un tas ir latviešu jauno un talantīgo motosportistu augstākais sasniegums pasaules čempionātā līdz šim. Igaunijā viņi būs vienīgie Latvijas pārstāvji, turklāt Langes trase brāļiem nav sveša.

"Pēdējo reizi sacensībās Langē startējām pirms gada, Igaunijas čempionāta posmā," ziņo Lielbāržu komanda. "Ar nepacietību gaidām nedēļas nogali, lai atgrieztos šajā trasē, bet šoreiz, sacenšoties ar ātrākajiem blakusvāģu braucējiem pasaulē. Tiekamies!"

Pirms gaidāmajām sacīkstēm pasaules čempionāta vadībā ar ievērojamu atrāvienu atrodas Marvins Vanlušens/Nikolā Musē, kuriem jau 29 punktu pārsvars pār Etjēnu Baksu/Ondreju Čermaku. Trešajā vietā Koens Hermanss/Bens van den Bogārts - viņiem vēl par diviem punktiem mazāk. Lielbāržu ekipāža pašlaik ieņem devīto pozīciju, ar labāk izredzēm pacelties augstāk.

Igaunijas posmam dalību apstiprinājušas kopumā 26 ekipāžas.

PČ kopvērtējums pirms 6. posma:

     [+] [-]

, 2023-06-12 00:50, pirms 11 mēnešiem
Lai veicas