Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nākamsestdien tiks aizvadīts Baltijas Supermoto čempionāta trešais posms

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nākamsestdien tiks aizvadīts Baltijas Supermoto čempionāta trešais posms
Foto: Andris Smilšarājs

Nākamsestdien Igaunijā norisināsies Baltijas Supermoto čempionāta trešais posms. Piloti tiksies vienuviet Poltsamā.

Iepriekšējais posms tika aizvadīts Kulbilohu rallijkrosa trasē Igaunijā. Tajā dalību ņēma vairāk nekā simts dalībnieku, no kuriem 31 bija no Latvijas. Toreiz S2 ieskaitē uzvaras laurus plūca latviešu pilots Mārtiņš Feters-Fekters.

Sacensības dalību nemainīgi ņems desmit dažādu klašu braucēji: S1, S4, SM Junior, SuperQuad, S2, SM Street, SM50 Mini, SM50 Pro, SM65A, kā arī Pitbike stūrmaņi.

Pirmais sacensību starts paredzēts plkst. 11:00. Skatītājiem ieeja šoreiz nebūs bez maksas, taču pasākums solās būs karsts ne vien laikapstākļu ziņā, bet arī aizraujošo sacīkšu dēļ.

Kopā šosezon paredzēti seši Baltijas Supermoto čempionāta posmi. Poltsamas posms būs trešais. Pēc tā vēl sekos divi posmi augustā - Jelgavā un Igaunijas ciematā Aravetē, kā arī sezonas noslēdzošais etaps septembrī - Igaunijas pilsētā Kuršēnos.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv