Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Supermoto sezonas trešais posms jau šonedēļ

Juris Grīns
Juris Grīns

Supermoto sezonas trešais posms jau šonedēļ
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Jau šajā nedēļas nogalē, 16. jūlijā, Igaunijā, Peltsamā kartingu trasē norisināsies apvienotais Latvijas un Igaunijas supermoto čempionāta trešais posms. Sacensību diena sāksies plkst. 8:30 ar brīvajiem treniņiem un kvalifikācijas braucieniem, bet jau plkst. 11:45 būs pirmie sacensību braucieni, kad uz starta stāsies SM50 un SM65 klašu dalībnieki.

Prestižajā S1 klasē pēc pirmajiem diviem posmiem līderpozīcijā izvirzījies igauņu supermoto braucējs Eero Madisson ar 94 punktiem, savukārt S2 klasē kopvērtējuma tabulā pirmo vietu patreiz ieņem mūsu Mārtiņš Feters-Fekters (”RaceON”) ar 92 punktiem, bet otro vietu ieņem Gatis Tikiņš (”MX Ķekava”) ar 83 punktiem.

S4 klasē ar viena punkta pārsvaru patreiz ierindojies mūsu motosportists no Latvijas Garijs Rožkalns (”Bruno Racing Team”), bet aiz viņa turpat astē ar 83 punktiem seko Selyn Kazakova no Igaunijas. Jāteic, ka arī Pitbike160 klasē līderpozīciju patreiz ieņem Garijs Rožkalns.

SM Street klasē pirmo un otro vietu ar vienādu punktu skaitu sadalījuši Rolands Spāre (Privāti) un Mārtiņš Avens (”MX Ķekava”), bet SM Junior ar ievērojamu punktu daudzumu vadībā izvirzījies Mathias Vetkin no Igaunijas.

MiniGP klasē labus rezultātus uzrādījuši mūsu jaunie talanti, ierindojoties pirmajā trijniekā – otrajā vietā Artūrs Noris (“IK Auseklis motoklubs”), bet trešajā vietā Jegors Aleksejonoks (“IK Auseklis motoklubs”).

Kopvērtējuma rezultāti: https://www.lamsf.lv/supermoto/balt...

Supermoto sacensības Põltsamaa kartingu trasē notiks jau trešo gadu un šī posma organizators Aksi Motoklubs ir ieguldījis krietnu darbu, lai trasi sagatavotu augstā līmenī. Tādēļ sestdien laipni tiek gaidīti gan dalībnieki, gan skatītāji. Kā ziņo organizators, skatītājiem ieejas maksa ir 5 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Linda Rūba-Vinniņa