Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokross jau otro reizi šogad pierūcinās Aloju

Krišs Upenieks

Pirmo reizi desmit sezonu laikā Alojā gaidāms jau otrais posms vienā sezonā. Trases Boss Māris Miezītis trasi ir sapucējis un gaida skatītājus un motobraucējus uz Alojas GP un L.A.M.A. 5.posmu.

Laika apstākļi solās būt perfekti braukšanai, tāpēc visi tiek laipni aicināti uz motokrosa svētkeim Alojā! Lielais dalībnieku skaits, kad pirmo reiz šogad Jaunzemnieku mototrasē viesojās lielā Latvijas motokrosa Saime, liecināja par to, kā šo trasi novērtē sportisti ļoti pozitīvi. Tāpat jāpiebilst, ka šī nedēļas nogale nav tik piesātināta ar motokrosa pasākumiem Baltijā, kā citas reizes. Tādēļ, solās būt vairāk sportistu pieplūdums arī no citām valstīm, attiecīgi spraigākas cīņas trasē, vēl skatāmāku un līdzjūtējiem baudāmāku motokrosu.

Šī ir L.A.M.A. desmitā jubelejas motokrosa sezona, tādēļ katrā posmā tiek īpaši padomāts par pārsteigumiem no atbalstītājiem. Skatītājiem visas dienas garumā izklaide, bufete, laba mūzika un protams motokross.

L.A.M.A. motokrosa turnīrā, sev klasi atradīs ikviens braukt gribētājs, atbilstoši tehnikai, vecumam vai līmenim, visa dokumentācija un apdrošināšana ir sakārtojama no rīta pie reģistrācijas. Gribās piebils ka 2017.gadā L.A.M.A. rīkotajā turnīrā ir nākuši klāt apmēram 30% jaunu dalībnieku, prieks, ka pūles un ieguldītais darbs, tiek novērtēts.

Klases šim posmam: Q50, Q100, Q Juniori, Q50 Rūķi, Q Ķīna, 50cc, 65cc, 85cc, Dāmas, Retro, Iesācēji, 2T, 100 Pluss, Open F, 15+, 30+, 40+, 50+.

Papildus individuālajam vērtējumam, cīņas notiek arī komandu vērtējumā, kur katrā posmā cīņa iet par katru punktu, kas padara šo turnīru vēl spraigāku.

Informāciju sagatavoja:
Māris Balodis
Biedrība L.A.M.A.

     [+] [-]

, 2017-07-04 19:25, pirms 7 gadiem
kur atrodas aloja