Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Video: "MotoGP" vadošais braucējs iespaidīgā kritienā izvairās no traumām

Juris Grīns
Juris Grīns

Video: "MotoGP" vadošais braucējs iespaidīgā kritienā izvairās no traumām
Foto: Randy van Maasdijk

Itāļu motosportistam Frančesko Banjajam, kurš ir "MotoGP" čempionāta pārliecinošs līderis, izdevies izvairīties no traumām svētdien Katalonijas GP sākumā piedzīvotajā kritienā.

Vispirms pirmajā Barselonas trases līkumā pēc sadursmes krita pieci braucēji, bet otrajā līkumā, bez citu palīdzības, motociklu nenovaldīja tobrīd vadībā esošais Banjaja. Viņš iespaidīgi nolidoja no motocikla, bet pāri sportista kājai pārbrauca Breds Binders.

Mediķi uzreiz ieradās notikuma vietā un aizveda Banjaju uz slimnīcu. Vēlāk kļuva zināms, ka "Ducati" rūpnīcas komandas braucējam, par laimi, izdevies tikt cauri sveikā bez nopietnām traumām. Mazs ievainojums pārbaudēs gan konstatēts, bet vēl nav skaidrs, vai tas ir kāds no iepriekš gūtajiem, vai arī iegūts šajā avārijā.

     [+] [-]

, 2023-09-04 05:05, pirms 8 mēnešiem
Paldies Dievam, ja tiešām izdevies izvairīties no traumas. Paskats TV jau bija šaušalīgs, ieskaitot to, ka otrs pārbrauca pāri kājai.