Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kozlovskis Pasaules veterānu kausa pirmajā braucienā pēc kritiena devītais

Juris Grīns
Juris Grīns

Kozlovskis Pasaules veterānu kausa pirmajā braucienā pēc kritiena devītais
Sacensību starts Veterānu pasaules kausā
Foto: mxgp.com

Motokrosa vecmeistars Leons Kozlovskis sestdienas vakarā Lielbritānijā, "Matterley Basin" trasē aizvadījis Pasaules veterānu kausa izcīņas (VMX) pirmo braucienu, kurā guvis devīto vietu. Tikmēr Kārlis Sabulis Eiropas čempionāta pirmajā braucienā EMX250 klasē izcīnījis 12. pozīciju.

Pēc pirmajiem apļiem Leons Kozlovkis VMX pirmajā finālbraucienā bija ārpus pirmā desmitnieka, jo tika piedzīvots kritiens, trešajā aplī ieguva divas pozīcijas un jau bija desmitais, bet ceturtajā aplī nokļuva devītajā vietā, kurā pavadīja sacensību atlikušo daļu. Kopumā uz starta stājās 28 sportisti.

Otrais brauciens VMX dalībniekiem gaidāms šodien, 3. jūnijā plkst. 11:40 pēc Latvijas laika.

Tikmēr Eiropas čempionāta EMX250 klases dalībnieki tajā pašā trasē uzsākuši sezonas piekto posmu.

Pirmajā braucienā, startējot 40 sportistiem, Kārlis Sabulis pirmo apli pabeidza tikai 19. pozīcijā, taču spēja visai ievērojami progresēt. Jau pēc apļa viņš bija pakāpies uz 16. vietu, kurā pavadīja sacensību lielāko daļu, bet pēdējo četru apļu laikā spēja vēl pacelties uz augšu, finišu sasniedzot divpadsmitais.

Lai gan EMX250 klasē startam pieteicies bija arī Tomass Šileika, tomēr savainojuma dēļ starp dalībniekiem viņš nebija redzams.

Otrais brauciens EMX250 klases braucējiem šodien plkst. 13:25.