Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

KTM komanda MXGP klasē paliek bez neviena braucēja

Juris Grīns
Juris Grīns

KTM komanda MXGP klasē paliek bez neviena braucēja
Matīss Boisrams. Foto: Instagram.com/mxvice/

Pagājušās nedēļas nogalē pasaules motokrosa čempionāta pirmajā posmā savainojumā iedzīvojās Matīss Boisrams, līdz ar ko KTM rūpnīcas komanda MXGP klasē tagad palikusi bez neviena braucēja. Traumu guvis arī Liams Evertss, kuram šī ir debijas sezona MX2 kategorijā.

Džefrijs Herlingss uz šo sezonu tika pieteikts kā vienīgais KTM rūpnīcas sportists MXGP klasē, kamēr vēl pērn vienībai bija trīs braucēji. Antonio Kairoli karjeru noslēdzis, bet Horhe Prado šogad pārstāv "GasGas" nometni.

Tā kā kājas trauma Herlingsam kādu laiku liedz startēt, viņa vieta tikmēr tika atvēlēta Matīsam Boisramam, kurš MXGP klasē debitēja pērnās sezonas beigu pusē "Kawasaki" vienībā. Diemžēl jau kvalifikācijā francūzis piedzīvoja kritienu, kā rezultātā tika spēcīgi sasists plecs un iegūts saišu plīsums. Līdz ar to viņš pagaidām arī nevarēs startēt.

Kairoli esot atteicies no iespējas palīdzēt "Red Bull KTM Factory Racing" komandai, jo starpsezonā neesot šādam līmenim pietiekami labi sagatavojies. Līdz ar to šonedēļ Itālijā, kur notiks pasaules čempionāta otrais posms, komanda šajā klasē visticamāk nestartēs. Jāpiemin, ka MX2 klasē tās vienīgais braucējs ir Toms Vialle, kurš pirmo posmu noslēdza otrajā vietā.

Tāpat pirmās pilnās sezonas sākums MX2 klasē neveiksmīgs izvērsās Liamam Eversam, vienpadmsitkārtējā pasaules čempiona Stefana Evertsa dēlam. Arī viņš krita jau kvalifikācijas sacensībās, kad beļģu sportistu ārmalā izstūma viens no konkurentiem. Rezultātā savainots rokas pirksts un pāris nedēļas "DIGA Procross KTM Racing" komandu pārstāvošais braucējs noteikti nevarēs startēt.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2022-03-03 13:03, pirms 3 gadiem
A, ko 3sport vairs nerāda MXGP?