Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP čempions Prado debitēs Amerikas superkrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP čempions Prado debitēs Amerikas superkrosā
Horhe Prado. Foto: Red Bull GasGas

Šī gada pasaules motokrosa čempions MXGP klasē Horhe Prado apstiprinājis dalību pirmajos trīs Amerikas superkrosa čempionāta ("AMA Supercross") nākamās sezonas posmos.

Spāņu motosportists šogad aizvadīja savu ceturto sezonu MXGP kategorijā, uzvarēja 14 sacīkstēs un trīs posmu kopvērtējumā, sezonā kopumā pārliecinoši uzveicot tuvākos sekotājus. Šis viņam ir pirmais tituls MXGP, bet pirms tam 2018. un 2019. gadā Prado bija kļuvis par pasaules čempionu MX2 klasē.

Par Prado iespējamo karjeras turpināšanu ASV tiek baumots jau ilgāku laiku. Vienubrīd pavīdēja ziņas arī par to, ka jau nākamgad viņš varētu pilnībā pārceltie uz Ameriku. Tomēr Prado nākamgad turpinās startēt MXGP, kur aizvien pārstāvēs "Red Bull Gas Gas Factory Racing" komandu un mēģinās aizstāvēt titulu.

Divas nedēļas Prado aizvadīja treniņnometni Dienvidkalifornijā, ar ko pietika, lai tiktu pieņemts lēmums piedalīties pirmajos trīs nākamās sezonas Amerikas supekrosa čempionāta posmos. Spānis pārstāvēs "Troy Lee Designs/Red Bull/GasGas Factory Racing Team", piedaloties sacensībās Anaheimā, Sanfrancisko un Sandjego. Visi trīs posmi notiks janvārī, kamēr MXGP sezona startēs vien martā.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-02 09:18, pirms pusgada
MXGP un motokross sāk palikt interesants, KTM savas kādreizājās pozīcijas zaudē un kas tik vairāk vai mazāk pēdējā laikā nenāk iekšā motokrosā pašā augstākajā līmenī GasGas, TM, Beta, Fantic, Triumph un pat Ducati! Pieskaitot japāņus un zviedrus, sanāks vairāk nekā 20 braucēji no rūpnīcu komandām vien pie bomja!

     [+] [-]

, 2023-12-04 10:25, pirms pusgada
joprojām gaidu,kad karma atdos parādu Prado par Paula kājas traumu Turcijā 2018.gadā.varbūt ka superkrosā būs īstā reize?