Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Honda" sarūpē Gajseram komandas biedru, kurš palīdzēs cīņā par MXGP titulu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Honda" sarūpē Gajseram komandas biedru, kurš palīdzēs cīņā par MXGP titulu
Tims Gajsers. Foto: mxgp.com

Lai palīdzētu Timam Gajseram izcīnīt pasaules čempiona titulu, viņa pārstāvētā "Honda" rūpnīcas komanda uz nākamajām sacensībām Mantovā savai MXGP komandai pievienojusi Rubenu Fernandesu, paziņojis bijušais motokrosa čempions un tagadējais sacīkšu komentētājs Pols Malins.

Šobrīd dalībnieku saraksts 7. novembrī gaidāmajai Lombardijas "Grand Prix" izcīņai vēl nav publicēts, bet Malins to jau ir redzējis, sociālajos tīklos paziņojot par Fernandesa pievienošanos "Honda" komandai MXGP klasē. Jāpiemin, ka arī komandas boss Džakomo Gariboldi nesen publicēja ierakstu, kurā sacīja, ka uz atlikušajām sacīkstēm Gajseram "būs palīgs".

Situācija saasinājās pagājušā posma laikā, kad "Red Bull KTM" komanda izmantoja iekšējās pavēles un Pjetramuratas trasē otrajā braucienā Antonio Kairoli atdeva ceturto vietu Džefrijam Herlingsam. Gariboldi pauda neapmierinātību, uzsverot, ka Gajsers visus panākumus gūst bez komandas biedra atbalsta. Un tā ir taisnība, jo viņa komandas biedrs Mičels Evanss šogad traumas dēļ nestartē, lai gan jau atsācis treniņus uz motocikla.

Spāņu sportists Fernandess līdz šim startēja MX2 klasē, kur debitēja 2017. gadā, bet šogad aizvada otro pilno sezonu. Pērn viņš vienreiz finišēja pirmajā trijniekā un izcīnīja devīto vietu kopvērtējumā, bet šogad jau septiņas reizes finišējos "Top 3", vairākas sacīkstes gan izlaida, un divus posmus pirms sezonas beigām atkal ir devītais.

Līdzīgi 1998. gada sezonā 250cc klasē rīkojās "Kawasaki" komanda, kas toreiz uz sezonas pēdējo posmu Grieķijā Sebastjēnam Tortelli palīgos piesauca Raienu Hjūzu no Amerikas, lai tas palīdzētu cīņā ar Stefanu Evertsu. Hjūzs gan līdz startēšanai finālbraucienos netika, bet Tortelli tāpat ieguva titulu. Togad viņa galvenais pretinieks Evertss pārstāvēja "Honda" nometni.

Izmantotie resursi:
gatedrop.com

     [+] [-]

, 2021-11-02 12:08, pirms 3 gadiem
Uz priekšu. Brīnos, ka tāds nopietns koncerns kā Honda to sen nav izdarījis.