Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kārlis Alberts Reišulis atvadās no "MJC Yamaha", nākamgad startēs citā komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kārlis Alberts Reišulis atvadās no "MJC Yamaha", nākamgad startēs citā komandā
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Facebook.com/reisulis

Kārlis Alberts Reišulis ir noslēdzis karjeru 125cc klasē un nākamgad jau būs redzams uz 250cc motocikla. Tāpat šis bija viņa pēdējais gads "MJC Yamaha" sastāvā, bet jau nākamsezon jaunais un talantīgais sportists pārstāvēs citu komandu.

Kārlis šosezon pretendēja uz titulu Eiropas čempionātā, kur pēc aizvadītiem deviņiem posmiem 125cc klases kopvērtējumā ieņēma augsto otro vietu. Somijā notikušajā pasaules junioru čempionātā arī bija cerības uz augstiem rezultātiem, taču tika piedzīvotas neveiksmes finālbraucienu sākumā, kas gala rezultātos ļāva ieņemt 12. vietu. Tāpat sportists pirmo reizi pārstāvēja Latvijas komandu Nāciju motokrosā, startējot MX2 klasē un palīdzot izlasei sasniegt 11. vietu, kas ir vēsturiski otrā labākā rezultāta atkārtojums.

Šobrīd vecākais no brāļiem Reišuļiem aktīvi trenējas uz 250cc motocikla un nākamo sezonu pavadīs jau šajā klasē. Zināms, ka viņš vairs nepārstāvēs "Yamaha" rūpnīcas komandu "Team MJC".

"Kārļa Alberta Reišuļa ģimene vēlas teikt lielu paldies Kārļa "Team MJC" komandai", vēsta ieraksts sociālajos tīklos. "Divus gadus atpakaļ komanda noticēja Kārlim un pieņēma viņu savā paspārnē. Paldies komandas vadītājam Loikam le Folam, kurš par jauno sportistu rūpējās, lai viņš justos kā mājās, vienmēr izrādīja rūpes par Kārli. Liels paldies arī komandas menedžerim Niko Nogem, kurš rūpējas par to, lai Kārļa motocikliem nekas netrūktu, lai tie būtu vislabākajā kārtībā. Protams, liels paldies arī Kārļa mehāniķim Loikam Montaņam, kurš bija Kārļa mazā komanda sacensību laikā. Liels paldies arī pārējiem komandas puišiem, kuri mūsu ģimeni pieņēma kā savējos. Ierodoties pie komandas, vienmēr sajutāmies gaidīti. Šie bija divi brīnišķīgi gadi, gan ar priekiem, gan ar bēdām. Kārļa laiks 125cc klasē ir beidzies, nākošgad Kārlis brauks citā komandā. Bet turpinājums sekos..."

     [+] [-]

, 2022-10-02 12:40, pirms 2 gadiem
Kā tad nav zināms? Hutten metaala yamaha emx250 startēs

     [+] [-]

, 2022-10-02 17:17, pirms 2 gadiem
Nopietni ?! https://gatedrop.com/reisulis-and-v...