Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motobraucēji Reišuļi sacensības Ķegumā sagaida labā sportiskajā formā un noskaņojumā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Motobraucēji Reišuļi sacensības Ķegumā sagaida labā sportiskajā formā un noskaņojumā
Foto: No personīgā arhīva

Jau šajā sestdienā un svētdienā Ķeguma trasē risināsies pasaules čempionāta motokrosā Latvijas etaps, kurā lielākās mājinieku cerības tiks liktas uz talantīgajiem Kārli Albertu un Jāni Mārtiņu Reišuļiem. Vienas no savām sezonas svarīgākajām sacensībām brāļi sagaida labā noskaņojumā un sportiskajā formā.

Kaut traumas dēļ no dalībnieku saraksta izkritis Pauls Jonass, vietējiem līdzjutējiem nav jāskumt, jo gan sestdien, gan svētdien būs iespējams just līdzi vietējiem sportistiem, kuri ir gatavi cīnīties par augstākajām vietām. Jānis Mārtiņš Reišulis pēc četriem posmiem Eiropas čempionāta EMX125 klasē pat atrodas kopvērtējuma vadībā un Ķegumā startēs ar sarkano kopvērtējuma līdera numura plāksni.

Pirmais sacensību brauciens Jānim Mārtiņam Reišulim un pārējiem EMX125 klases braucējiem paredzēts sestdien plkst. 15.05, bet plkst. 15.50 uz starta Eiropas čempionāta piektā posma pirmajā braucienā dosies EMX250 klases sportisti, kuru vidū būs arī kopvērtējumā sestajā vietā esošais Kārlis Alberts Reišulis. Savukārt svētdien vajadzēs celties agri, jo EMX125 klases otrais brauciens paredzēts jau plkst. 9.40, bet EMX250 labākie braucēji otro reizi uz starta stāsies svētdien plkst. 11.30.

Šajā pirmdienā Jānis Mārtiņš Reišulis otro gadu pēc kārtas kļuva par Nīderlandes čempionu 125 kubikcentimetru klasē. Turklāt latvietis, pārstāvot Hamstra MX komandu, uzvarēja visos sešos sezonas braucienos. Tikmēr 250 kubikcentimetru klasē Kārlis Alberts Reišulis ierindojās kopvērtējuma sestajā pozīcijā. Pēc šīm sacensībām brāļi šonedēļ aizvadīja veiksmīgus treniņus Latvijā.

Ķeguma posmā būs iespējams iegādāties arī brāļu Reišuļu fanu atribūtiku. Abi jaunie sportisti cer dzirdēt skaļu Latvijas līdzjutēju atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Brāļu Reišuļu preses dienests