Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kozlovskis: "Var just, ka pret cittautiešiem šeit ir sliktāka attieksme"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kozlovskis: "Var just, ka pret cittautiešiem šeit ir sliktāka attieksme"
Leons Kozlovskis (no kreisās). Foto: Facebook.com/leons.kozlovskis

Šajās brīvdienās Francijā tiks aizvadītas pludmales enduro motosacīkstes "Enduropale du Touquet". Notikuma vietā jau ieradies pieredzējušais latviešu sportists Leons Kozlovskis, kurš šobrīd veic pēdējos sagatavošanās darbus pirms starta.

"Pēc diezgan nogurdinoša ceļa beidzot esam klāt," piektdienas vakarā vēstīja Leons Kozlovskis. "Ar problēmām, bet esam piereģistrējušies. Par nožēlu jāsaka, varējām just, ka neesam francūži, jo attieksme pret sveštautiešiem ir jūtami atšķirīga. Bet viss veiksmīgi."

Šogad sacīkstes notiks 13 km garā trasē, kas, kā vienmēr, ierīkota jūras piekrastē. Uz starta stāsies liels skaits dalībnieku gan solo, gan kvadriciklu klasēs.

Kozlovskis uz "Enduropale du Touquet" devies ceturto reizi. 2016. gadā viņš ieguva 167. vietu kopējā ieskaitē un 19. vietu senioru klasē, 2017. gadā jau finišēja 65. vietā absolūti un kāpa uz pjedestāla senioru ieskaitē, bet pērn tehnisku problēmu dēļ līdz finišam netika, lai gan cīnījās par vēl augstākām pozīcijām.

"Šogad diemžēl startēšu no pašām beigām, bet tāda ir kārtība, jo pagājušogad tehnisku problēmu dēļ izstājos," skaidro sportists. "Šovakar visa komanda satikās, jo divi cilvēki pievienojās no Francijas. Kopā esam pieci, katram savi uzdevumi."

"Enduropale du Touquet 2019" norisināsies svētdien, 3. februārī. Kozlovskis tajās startēs ar 2019. gada modeļa "Husqvarna FC 450" motociklu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 18:41, pirms 5 gadiem
Franči ir gaiļi bijuši vienmēr... Ar BMX savulaik EČ ir piedzīvots tieši tas pats - viss info konsekventi tikai varžēdāju mėlē, lai angliski runājošie nesaprot. Tāpēc arī viens otrs latvietis neieradās uz savu priekšbraucienu. Tiesa, tas bija pirms gadiem 25 vismaz.