Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Hamiltona vietā "Mercedes" nākamajā F1 sezonā startēs Antonelli

Juris Grīns
Juris Grīns

Oficiāli: Hamiltona vietā "Mercedes" nākamajā F1 sezonā startēs Antonelli
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" komanda šodien beidzot oficiāli apstiprināja, ka Andrea Kimi Antonelli startēs tās sastāvā 2025. gada F1 čempionāta sezonā.

Nākamajā sezonā "Mercedes" vienībā vairs nebrauks Luiss Hamiltons, kurš karjeru turpinās "Ferrari" rindās. Toto Volfs savai komandai gribēja piesaistīt Maksu Verstapenu, kas pagaidām nav izdevies. Jau pirms kāda laika kļuva zināms, ka Hamiltona vietu, visticamāk, ieņems Vācijas autoražotāja komandas protežē Antonelli.

Tikai šogad Antonelli debitēja F2 čempionātā. Lai gan viņa rezultāti kopumā nav izcili, "Mercedes" vadība uzskata, ka jaunais pilots pietiekoši parādījis savu talantu privātajos F1 testos un simulatorā, lai veiksmīgi varētu debitēt "Formulā 1".

Antonelli kopš 2019. gada ir "Mercedes" jauno braucēju programmā. 2022. gadā viņš kļuva par Itālijas F4 un ADAC F3 čempionu, kā arī uzvarēja FIA "Motorsport Games" sacensību F4 kausā. 2023. gadā itālis triumfēja "Formula Regional" Eiropas un Tuvo Austrumu čempionātos.

Vien pagājušo svētdien Antonelli apritēja 18 gadi, bet vakar jaunais talants piedalījās Itālijas GP pirmajā treniņā, piedzīvojot avāriju.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-08-31 12:28, pirms 2 nedēļām
Tā tad 2026. gadā cer uz Verstappenu tas pat ir ļoti ticami, jo sācies Red Bull regres un komanda stipri sašķobījusies, šogad uz nenoteiktu laiku varētu būt Red Bull pēdējais tituls.

     [+] [-]

, 2024-08-31 14:12, pirms 2 nedēļām
Uzreiz Mercedes,bet Rusells vairākus gadus Wiliamsā tika marinēts..

     [+] [-]

, 2024-08-31 17:42, pirms 2 nedēļām
studentss rakstīja: Uzreiz Mercedes,bet Rusells vairākus gadus Wiliamsā tika marinēts..
Rassels skaitījās ļoti talantīgs džeks, bet Kimi tiek uzskatīts par bŗinumbērnu - Hamiltona un Verstapena līmeņa talants.
Kas tur beigās sanāks, skatīsimies, bet skaidrs, ka lēmums ir mazliet sasteigts. Pat Antonelli saka, ka nav vēl gatavs F1.