Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Debiju formulu sacīkstēs piedzīvos Ralfa Šūmahera dēls

Juris Grīns
Juris Grīns

Debiju formulu sacīkstēs piedzīvos Ralfa Šūmahera dēls
Dāvids Šūmahers
Foto: instagram.com

2018. gada sezonā debiju formulu sacensībās piedzīvos kādreizējā "Formula 1" braucēja Ralfa Šūmahera dēļ Dāvids, kurš līdz ar to sācis ceļu Mihaela Šūmahera dēla Mika pēdās.

Līdz šim Dāvids Šūmahers startēja kartingā, bet nākamgad brauks Vācijas "Formula 4" seriālā, kur pārstāvēs "US Racing" vienību. Šo komandu vada viņa tēvs Ralfs un bijušais "Mercedes" DTM komandas pārstāvis Gerhards Ungars.

Šobrīd Dāvidam Šūmaheram ir 16 gadi un viņš jau veicis testus ar F4 klases formulu, tomēr jaunā sportista galvenais mērķis ir reiz startēt F1 pasaules čempionātā.

"Es bez šaubām gribu startēt F1 sacīkstēs," saka Ralfa Šūmahera atvase. "Labprāt gribētu tur braukt kopā ar savu brālēnu Miku."

Kā zināms, karjeru pretī "Formulai 1" turpina arī Deivida brālēns Miks Šūmahers, kurš Vācijas F4 čempionātā debitēja jau 2015. gadā, nākamajā sezonā vien nedaudz zaudēja cīņā par čempiona titulu, bet šogad aizvadīja pirmo sezonu "Formulā 3" kategorijā. Eiropas F3 čempionātā viņš palika 12. pozīcijā un izlēma turpināt startēt tur vēl vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
Wheels24.co.za, South Africa's best motoring...
Formula 1 Racing & F1 Fan Portal:...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-30 21:38, pirms 7 gadiem
izies visas f1 ""skolas"" un gan jau pēc 6 gadiem tiks F1 tā pat kā Miks

  -1 [+] [-]

, 2017-11-30 21:48, pirms 7 gadiem
2018. gada sezonā debiju formulu sacensībās piedzīvos kādreizējā "Formula 1" braucēja Ralfa Šūmahera dēļ Dāvids, kurš līdz ar to sācis ceļu Mihaela Šūmahera dēla Mika pēdās.
ko tad Ralfs tādu sadarījis, autor?

     [+] [-]

, 2017-12-01 09:15, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: izies visas f1 ""skolas"" un gan jau pēc 6 gadiem tiks F1 tā pat kā Miks
Neesmu pārliecināts vai Miks Šūmahers brauks F1. Vārda un finansiālo resursu dēļ noteikti varētu, bet rezultāti šobrīd ir ļoti viduvēji. Tie, kas ar puslīdz jēdzīgiem panākumiem nostiprinās F1, parasti šajā vecumā dominē uz vienaudžu fona.
Jautājums ir vai 7 kārtējā čempiona ģimene gribēs, lai pēctecis ripinās ar Sauber pa peletona pēdējām vietām, vai labāk piemēram izvēlēsies karjeru DTM?