Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Pēc Verstapena un Norisa sadursmes Austrijas F1 posmā uzvar Rasels

Juris Grīns
Juris Grīns

Pēc Verstapena un Norisa sadursmes Austrijas F1 posmā uzvar Rasels
Džordžs Rasels. Foto: Motorsport.com

Par Austrijas F1 posma uzvarētāju negaidīti kļuvis "Mercedes" komandas pilots Džordžs Rasels, kuram šī panākuma kaldināšanā talkā nāca Makss Verstapens un Lando Noriss, piedzīvojot sadursmi savā starpā. Čempionāta līderis Verstapens saņēma sodu par sadursmes izraisīšanu, bet finišēja piektais, kamēr Noriss izstājās.

Sestdien uzvarējis sprinta sacīkstēs un arī "Grand Prix" kvalifikācijā, šodienas galvenajās sacensībās "Red Bull Ring" trasē Verstapenam padevās ļoti labs starts, pēc kā čempions pārliecinoši noturēja līderpozīciju. Noriss no otrās starta vietas nebija tik ātrs un pirmajā aplī "McLaren" pilotam mēģināja uzbrukt Rasels, taču neveiksmīgi. Pa to laiku Luiss Hamiltons bija apdzinis Karlosu Sainsu cīņā par ceturto pozīciju, taču vēlāk to bija spiests atdot, jo ieguva ātruma pārsvaru, izbraucot no trases. Neveiksmīgs sākums bija Šarlam Leklēram, kurš aizķēra Oskara Piastri mašīnu un bija spiests doties boksos ar bojātu priekšējo antispārnu.

Sacensību turpinājumā šķita, ka Verstapenu neviens nespēs apdraudēt. Līdz pirmajam pitstopam 24. aplī viņš bija iekrājis jau aptuveni sešu sekunžu pārsvaru, ko pēc tam saglabāja, nepielaižot sāncensi tuvāk. Tomēr ik pa brīdim līderis pasūdzējās, ka riepas nestrādā kā vajag, kā arī kaut kas nav kārtībā ar mašīnu, jo trūkst saķeres.

51. apļa beigās Verstapens devās uz otro riepu maiņu, taču pitstopā mehāniķi krietni aizkavējās, kā rezultātā trasē holandietis atgriezās vien netālu priekšā Norisam. "McLaren" pilots viņu noķēra un daudzu apļu garumā mēģināja apdzīt, kamēr Verstapens ne reizi vien izvēlējās uz noteikumu robežas balansējošus aizstāvēšanās paņēmienus. 59. aplī Norisam agresīvā manierē izdevās tikt priekšā, taču uzreiz pēc tam pozīcija bija jāatdod, lai neizpelnītos sodu. Vēlāk viņš to paveica vēlreiz, bet Verstapens izbrauca no trases, guva labāku paātrinājumu un atkal nonāca priekšā.

Divkauja turpinājās, bet drāma notika 64. aplī, kad karstā cīņa noveda pie abu līderu sadursmes. Noriss līkuma ārmalā atradās blakus, bet Verstapens neatstāja sāncensim vietu, kā rezultātā abas mašīnas saskārās. "Red Bull" spēkratam uzreiz bija redzama caura riepa, arī Norisa auto bija bojāts. Abi nokļuva līdz boksiem, bet, kamēr Verstapens apmainīja riepas un turpināja piektajā pozīcijā, "McLaren" komandas braucējs piedzīvoja izstāšanos. Desmit sekunžu sods par sadursmes izraisīšanu Verstapena gadījumā neko vairs nemainīja.

Rasels atradās trešajā pozīcijā, kad notika abu līderu sadursme, bet pēc šī incidenta pārņēma vadību. Īsi pēc tam Norisa komandas biedrs Piastri, startējis no septītās pozīcijas, veica apdzīšanas manevru pret "Ferrari" pilotu Saincu, nonākot otrajā vietā. Līdz finišam bija seši apļi, bet Rasela pārsvars - tikai trīs sekundes. Tik ātrs, lai noķertu jauno līderi, Piastri nebija un ierindojās otrajā vietā, pārspējot Saincu.

Ceturtais finišēja Hamiltons, bet Verstapenam paveicās negūt lielākus bojājumus, kā rezultātā piektā vieta finišā. Niko Hilkenbergs tikmēr pārspēja Serhio Peresu cīņā par sesto vietu. Pirmo desmitnieku noslēdza Kevins Magnusens, Daniels Rikjardo un Pjērs Gazlī, kurš aizvadīja vairākus dueļus ar otru "Alpine" pilotu Estebanu Okonu.

Austrijas "Grand Prix" rezultāti:

F1 kopvērtējums:

  -2 [+] [-]

, 2024-06-30 17:45, pirms 3 mēnešiem
Vai pirms šīs gonkas kāds šaubījās, ka uzvarētājs būs Džordžs Rasels?

  +4 [+] [-]

, 2024-06-30 17:46, pirms 3 mēnešiem
Beidzot kāds nemīžžžž no Maxa...
Bet tā vismaz kopvērtējuma tabula paliek gandrīz nemainīga
Slēpts komentārs: Papis_Diane

  +2 [+] [-]

, 2024-06-30 17:47, pirms 3 mēnešiem
Ja Perezs nesāks uzlabot sniegumu, tad Konstruktoru kauss jau tagad RB norakstāms...

  +3 [+] [-]

, 2024-06-30 17:51, pirms 3 mēnešiem
fans81 rakstīja: Beidzot kāds nemīžžžž no Maxa...
Bet tā vismaz kopvērtējuma tabula paliek gandrīz nemainīga
Patika, ka Maksis raudāja, ka Noriss ielīda iekšpusē un nesabremzējās. Tas ir Maksim pašam firmas gājiens!!! Tagad izbaudīja uz savas ādas. Žēl, ka Lando bojājums beigās sanāca lielāks kā Norisam.

Bet vēl tā nelaišana garām pat ar tukšu riepu... pretīgs braucējs.

  +4 [+] [-]

, 2024-06-30 17:52, pirms 3 mēnešiem
Papis_Diane rakstīja: baigais monstrs leklērs 11. vietā palika. kas šoreiz nebija labi? kad no viņa tiks vaļā beidzot.. APNICIS
Ja skatījies sacīksti, tad tev būtu jāzina, kāpēc tāds rezultāts...
Slēpts komentārs: Papis_Diane

     [+] [-]

, 2024-06-30 18:15, pirms 3 mēnešiem
Nu, kārtējo reizi tiesneši un FIA parādīja, ka komptences viņiem nav, vieni drīkst visu, citi neko. Tiešām kauns, nu vnk dodat tak tai maksimai to titulu tagad, ja reiz tā viņš jāglābj.

Hamiltona sods, uzjautrina, balto līniju pārbrauca, fakts, taču absolūti ne tīšām, turklāt ķerot mašīnu tas notika, še 5sek., lai gan paši FIA skaidrojot noteikumus, šādās situācijās neuzskatīja, ka šeit būtu jādod sods, taču, Hamim , protams, tiek iedots vnk ģeniāli, tajā pat laikā maksimai šosezon trijos gadījumos netika dotas 5sek plusā ! Skaisti.

Maksima bremzēšanās joslā un taisnē aizstāvoties atkal vairākkārt maina trajektoriju, par , ko pienākās sods, bet viņš to izdarīja cētras reizes, par ko pienākās DQ , bet protams, soda nav, beigās pieklājības pēc iedeva 10 sekundes , kad saprata, ka Noriss ārā.

Kauns par šādiem dubultajiem standartiem.

Kopumā RBR pēdējos posmos ar ārāku mašīnu, bet lēnākiem braucējiem izgāžās vienos vārtos.

McLaren progress un pilotu, jo īpaši Norisa, kurš tīri no braucēja viedokļa pēdējos posmos ir 0.3-0.350s ātrāks nekā maksima, fantastisks sniegums braucējam, žēl, ka mašīna tomēr ir lēnāka.

McLaren progress priecē, jo īpaši dēļ tā fakta, ka viņi izvēlējušies citu ideju mašīnas/šasijas attīstībā, piekarē, aero u.t.t., ja RBR, Merši, Ferrari izmanto līdzīgu/identisku piekari, Ferrari izdevies un Meršiem atkost šo ideju ar speciālām atsperēm, tad McLaren palikuši uzticīgi klasiskākai pieejai darbā ar atsperēm, un tas izdevies pateicoties salikumam ar aero un piekari, jā dēļ tā viņi šur tur zaudē, taču mašīna noteiktos apstākļos ar paredzamāka. Šo pieeju mēģināja merši un sarkanie, taču neizdevās.

Ferrari atkārto iepriekšējo sezonu kazusu, cenšoties uzlabot aero piespiedējspēku, viņi atkal izbojājuši riepu balansu, kā rezultātā viņi var būt ātri, bet riepas ātrāk nolietojas, jeb jābrauc stabilāk, bet lēnāk. Šobrīd atjaunojumi nestrādā, kā cerēts, iespējams nāksies spert soli atpakaļ...šī ir zona, kur sarkanajiem jāuzlabo sniegums. Iespējams nestrādā salikums, grīda, spārni, pontoni, piekare, jeb nestrādā kkas viens.

Meršiem, beidzot izdevies izlīdzināt korelācijas ciparus, simulātors->trase, kas devis ir progresu arī dzīvē.

Arī Alpine priecē ar savu sniegumu, progresu - galvenais progresa iemesls, nomests liekais svars, jo kā izrādījās, lai uztaisītu pietiekoši stingru mašīnu (grīdu) mašīnai izveidojās "tauku čupiņa", otrss progres, eļļas un degvielas uzlabojumi, no motora var izspiest mazliet vairāk, saglabājot optimālu temperatūru. Veikti arī citi uzabojumi.

Astonam līdzīgi kā sarkanajiem pēdējie atjaunojumi nestrādā, turklāt šasija palikusi nervozāka, un tendēta uz mainīgu uzvedību, no krasas nepietiekamas pagriežamības uz pārlieku.

Haas Austrijā ierasti labi.
Rikjardo punktos, prieks, taču sniegums tāls no ideālā. Arī RB mazā komanda, lai arī iet nosacīti iepriekšējā gada RBR atjaunojuma taku, pēdējie uzlabojumi, nestrādā tā kā vēlētos, galvenā problēma trūkst pagriežamības un darbs ar riepām nav optimāls.

Kopumā komandas veikušas lielas izmaiņas šasijās, ko ir interesanti vērot.

RBR peikares īpašība ir tāda, ka tā ir ļoti stingra, tur labi šasiju vienā augstumā, jūtīgāka uz apmalēm (lielām), taču iegūst labāku ātrumu taisnēs un ātrajos līkumos, un ļauj lēnajos labi pielietot mehānisko saķeri. Taču regulējot pat piekari nosacīti pamainot atsperu, piekares, amartizatoru līmeni par 1mm mašīnas uzvedība var krasi mainīties. Kas reizēm ir labi, taču reizēm grūtāk notrāpīt darbu ar riepām.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-30 18:18, pirms 3 mēnešiem
Maksim beidzot karma atnāca atpakaļ par vecajiem labajiem laikiek kur apdzīšanas mēģinājumi beidzās ar pretinieka izsišanu

  +4 [+] [-]

, 2024-06-30 18:45, pirms 3 mēnešiem
Ciest nevaru Raselu, bet Verstapens nepatīk vēl vairāk, tāpēc forša sacīkste vismaz negaidīti pavērsieni un viss tikai tāpēc ka McLaren ar Norisu paņēma un uzlika spiedienu kas uzreiz izraisīja asaras un kļūdas vai vai kā tad tā ar tevi cīnās izmantojot tavus ieročus.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 18:45, pirms 3 mēnešiem
Atkal īdēšana par tiesnešiem un kkādu mistisku neesošu pilotu piesaukšana. Laikam Backtofire kāds bērnībā trīsriteni būs atņēmis

  +7 [+] [-]

, 2024-06-30 18:45, pirms 3 mēnešiem
maksim vispar uz naakamo posmu prasaas kaadu 10 vietu sods. nepietiek , ka apzinaati sit konkurentu no trases aaraa, veel ar defektiivu auto velreiz apzinaati dzen norisu zaalee , vinjsh pat to piekto vietu patiesiibaa nebija pelniijis ....

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 19:12, pirms 3 mēnešiem
backtofire rakstīja: Nu, kārtējo reizi tiesneši un FIA parādīja, ka komptences viņiem nav, vieni drīkst visu, citi neko. Tiešām kauns, nu vnk dodat tak tai maksimai to titulu tagad, ja reiz tā viņš jāglābj.

Hamiltona sods, uzjautrina, balto līniju pārbrauca, fakts, taču absolūti ne tīšām, turklāt ķerot mašīnu tas notika, še 5sek., lai gan paši FIA skaidrojot noteikumus, šādās situācijās neuzskatīja, ka šeit būtu jādod sods, taču, Hamim , protams, tiek iedots vnk ģeniāli, tajā pat laikā maksimai šosezon trijos gadījumos netika dotas 5sek plusā ! Skaisti.

Maksima bremzēšanās joslā un taisnē aizstāvoties atkal vairākkārt maina trajektoriju, par , ko pienākās sods, bet viņš to izdarīja cētras reizes, par ko pienākās DQ , bet protams, soda nav, beigās pieklājības pēc iedeva 10 sekundes , kad saprata, ka Noriss ārā.

Kauns par šādiem dubultajiem standartiem.

Kopumā RBR pēdējos posmos ar ārāku mašīnu, bet lēnākiem braucējiem izgāžās vienos vārtos.

McLaren progress un pilotu, jo īpaši Norisa, kurš tīri no braucēja viedokļa pēdējos posmos ir 0.3-0.350s ātrāks nekā maksima, fantastisks sniegums braucējam, žēl, ka mašīna tomēr ir lēnāka.

McLaren progress priecē, jo īpaši dēļ tā fakta, ka viņi izvēlējušies citu ideju mašīnas/šasijas attīstībā, piekarē, aero u.t.t., ja RBR, Merši, Ferrari izmanto līdzīgu/identisku piekari, Ferrari izdevies un Meršiem atkost šo ideju ar speciālām atsperēm, tad McLaren palikuši uzticīgi klasiskākai pieejai darbā ar atsperēm, un tas izdevies pateicoties salikumam ar aero un piekari, jā dēļ tā viņi šur tur zaudē, taču mašīna noteiktos apstākļos ar paredzamāka. Šo pieeju mēģināja merši un sarkanie, taču neizdevās.

Ferrari atkārto iepriekšējo sezonu kazusu, cenšoties uzlabot aero piespiedējspēku, viņi atkal izbojājuši riepu balansu, kā rezultātā viņi var būt ātri, bet riepas ātrāk nolietojas, jeb jābrauc stabilāk, bet lēnāk. Šobrīd atjaunojumi nestrādā, kā cerēts, iespējams nāksies spert soli atpakaļ...šī ir zona, kur sarkanajiem jāuzlabo sniegums. Iespējams nestrādā salikums, grīda, spārni, pontoni, piekare, jeb nestrādā kkas viens.

Meršiem, beidzot izdevies izlīdzināt korelācijas ciparus, simulātors->trase, kas devis ir progresu arī dzīvē.

Arī Alpine priecē ar savu sniegumu, progresu - galvenais progresa iemesls, nomests liekais svars, jo kā izrādījās, lai uztaisītu pietiekoši stingru mašīnu (grīdu) mašīnai izveidojās "tauku čupiņa", otrss progres, eļļas un degvielas uzlabojumi, no motora var izspiest mazliet vairāk, saglabājot optimālu temperatūru. Veikti arī citi uzabojumi.

Astonam līdzīgi kā sarkanajiem pēdējie atjaunojumi nestrādā, turklāt šasija palikusi nervozāka, un tendēta uz mainīgu uzvedību, no krasas nepietiekamas pagriežamības uz pārlieku.

Haas Austrijā ierasti labi.
Rikjardo punktos, prieks, taču sniegums tāls no ideālā. Arī RB mazā komanda, lai arī iet nosacīti iepriekšējā gada RBR atjaunojuma taku, pēdējie uzlabojumi, nestrādā tā kā vēlētos, galvenā problēma trūkst pagriežamības un darbs ar riepām nav optimāls.

Kopumā komandas veikušas lielas izmaiņas šasijās, ko ir interesanti vērot.


RBR peikares īpašība ir tāda, ka tā ir ļoti stingra, tur labi šasiju vienā augstumā, jūtīgāka uz apmalēm (lielām), taču iegūst labāku ātrumu taisnēs un ātrajos līkumos, un ļauj lēnajos labi pielietot mehānisko saķeri. Taču regulējot pat piekari nosacīti pamainot atsperu, piekares, amartizatoru līmeni par 1mm mašīnas uzvedība var krasi mainīties. Kas reizēm ir labi, taču reizēm grūtāk notrāpīt darbu ar riepām.
Tipiski tavā stilā, citu kļūdas uzskaiti līdz sīkumam, bet tavs mīlulītis Lando gan bija enģelis, ne? Skaidrs, ka Maksis bija vainīgs, un sodam būtu jābūt bargākam, bet pirms tam Lando vairākās situācijās tāds pats auns, nu divi tādi satikās, šāds rezultāts bija gaidāms.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 19:30, pirms 3 mēnešiem
optimuss rakstīja: Tipiski tavā stilā, citu kļūdas uzskaiti līdz sīkumam, bet tavs mīlulītis Lando gan bija enģelis, ne? Skaidrs, ka Maksis bija vainīgs, un sodam būtu jābūt bargākam, bet pirms tam Lando vairākās situācijās tāds pats auns, nu divi tādi satikās, šāds rezultāts bija gaidāms.
Lando, sodu dabūja, taču atšķirība tāda, ka Lando ar Verstapenu cīnījās tādā pat manierē, kā to darīja maksima, par ko MAKSIMAI NEKAD NAV DOTI SODI! Jā Lando izbrauca no trases, taču jau pirms tam, maksima bija nopelnījis melnu karogu. Atkārtoju, manis pēc, lai liek visiem ĻOTI piekasīgi sodus, taču jau ir panicis, ka uz visiem noteikumi attiecās, taču maksima jau daudzus gadus var pārkāpt jebko. Tas man nav pieņemami.

Atkārtoju, Hamiltonam iedeva sodu, lai gan FIA skaidrojot tiesnešiem kā šis punkts darbojās, bija uzskaitījis momentus, kur par to sodu nedod, šāda situācija notika, taču sodu iedeva. Labi! Iedevāt iedevāt, taču tādā gadījumā šādā stilā dodat sodus visiem. Iepriekšējos posmos maksima uzbrauca uz pit līnijas, tas ir ok, Hamiltons uzbrauc, tas ir sods.

Arī šeit līdzīgi. Un tagad iztēlosimies, maksimas vietā šādi būtu braucis Ocons..kā domā cik sodus viņš dabūtu un cik liela varbūtība, ka viņš tiktu pie starta uz nākošo posmu, un, ja tiktu, cik starta vietu sodu viņš dabūtu?

Saprotu, ka maksima sāk uztraukties, ar 0.6-0.8s ātrāku auto pagaidām nepietiek, lai bez uztraukuma brauktu visiem priekšā, taču tas neattaisno tiesnešus.

  -3 [+] [-]

, 2024-06-30 19:30, pirms 3 mēnešiem
optimuss rakstīja: Tipiski tavā stilā, citu kļūdas uzskaiti līdz sīkumam, bet tavs mīlulītis Lando gan bija enģelis, ne? Skaidrs, ka Maksis bija vainīgs, un sodam būtu jābūt bargākam, bet pirms tam Lando vairākās situācijās tāds pats auns, nu divi tādi satikās, šāds rezultāts bija gaidāms.
tur jau gandrīz Zaļķnābja stilā. Ja jau Noriss tik nevainīgs (atpakaļuguns izparatnē), tad kamdēļ tiesneši iedeva sodu arī viņam. Laika tiešām uzpirkti

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 19:38, pirms 3 mēnešiem
backtofire rakstīja: Lando, sodu dabūja, taču atšķirība tāda, ka Lando ar Verstapenu cīnījās tādā pat manierē, kā to darīja maksima, par ko MAKSIMAI NEKAD NAV DOTI SODI! Jā Lando izbrauca no trases, taču jau pirms tam, maksima bija nopelnījis melnu karogu. Atkārtoju, manis pēc, lai liek visiem ĻOTI piekasīgi sodus, taču jau ir panicis, ka uz visiem noteikumi attiecās, taču maksima jau daudzus gadus var pārkāpt jebko. Tas man nav pieņemami.

Atkārtoju, Hamiltonam iedeva sodu, lai gan FIA skaidrojot tiesnešiem kā šis punkts darbojās, bija uzskaitījis momentus, kur par to sodu nedod, šāda situācija notika, taču sodu iedeva. Labi! Iedevāt iedevāt, taču tādā gadījumā šādā stilā dodat sodus visiem. Iepriekšējos posmos maksima uzbrauca uz pit līnijas, tas ir ok, Hamiltons uzbrauc, tas ir sods.

Arī šeit līdzīgi. Un tagad iztēlosimies, maksimas vietā šādi būtu braucis Ocons..kā domā cik sodus viņš dabūtu un cik liela varbūtība, ka viņš tiktu pie starta uz nākošo posmu, un, ja tiktu, cik starta vietu sodu viņš dabūtu?

Saprotu, ka maksima sāk uztraukties, ar 0.6-0.8s ātrāku auto pagaidām nepietiek, lai bez uztraukuma brauktu visiem priekšā, taču tas neattaisno tiesnešus.
KAS IR MAKSIMA? Lielveikals arī piedalās F1

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 21:17, pirms 3 mēnešiem
Nav vērts lasīt tā atsaldeņa komentārus. Ja puslīdz normāla analīze, tad vienu no visu laiku labākajiem pilotiem kritizēt un apšaubīt viņa spējas, - tur jābūt totālam debīliķim un heiterim. Tas pats Perez ar šī brīža Red Bull, kas ir vienā līmenī ar makiem, atsevišķās trasēs ar Ferrari, neko nevar izdarīt. Max ir augstākās klases pilots, un tas ir tikai loģiski, ka labākās komandas ņems labākos pilotus ( ferrari MS, merši Ham, red bull Vettel, Max). backtofire ir Hamiltona fans, ne! Fia tiesnesis, tāpēc katram ir iespēja izteikt savas domas. Cīņa bija laba, tiešām baudāma, rezultāts tāds, kā ir.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-30 21:34, pirms 3 mēnešiem
chr1sT_v2 rakstīja: Nav vērts lasīt tā atsaldeņa komentārus. Ja puslīdz normāla analīze, tad vienu no visu laiku labākajiem pilotiem kritizēt un apšaubīt viņa spējas, - tur jābūt totālam debīliķim un heiterim. Tas pats Perez ar šī brīža Red Bull, kas ir vienā līmenī ar makiem, atsevišķās trasēs ar Ferrari, neko nevar izdarīt. Max ir augstākās klases pilots, un tas ir tikai loģiski, ka labākās komandas ņems labākos pilotus ( ferrari MS, merši Ham, red bull Vettel, Max). backtofire ir Hamiltona fans, ne! Fia tiesnesis, tāpēc katram ir iespēja izteikt savas domas. Cīņa bija laba, tiešām baudāma, rezultāts tāds, kā ir.
Nu viņš ir Red Bull nīdējs jau izsenis. Fetelu arī visādi saukāja utt. No vienas puses te grib iztaisīties par baigi neotrālo ekspertu utt. no otras puses vislaik tā āža kāja lien ārā

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 21:42, pirms 3 mēnešiem
chr1sT_v2 rakstīja: Nav vērts lasīt tā atsaldeņa komentārus. Ja puslīdz normāla analīze, tad vienu no visu laiku labākajiem pilotiem kritizēt un apšaubīt viņa spējas, - tur jābūt totālam debīliķim un heiterim. Tas pats Perez ar šī brīža Red Bull, kas ir vienā līmenī ar makiem, atsevišķās trasēs ar Ferrari, neko nevar izdarīt. Max ir augstākās klases pilots, un tas ir tikai loģiski, ka labākās komandas ņems labākos pilotus ( ferrari MS, merši Ham, red bull Vettel, Max). backtofire ir Hamiltona fans, ne! Fia tiesnesis, tāpēc katram ir iespēja izteikt savas domas. Cīņa bija laba, tiešām baudāma, rezultāts tāds, kā ir.
Jūs jau tur savā starpā izlmejat, kā tad fans es esmu . Es ceru, ka Tavs teiktais balstās uz faktiem, noteikumiem, un telemtrijas , ja tā, tad visu cieņu. RBR mašīna ir krietni ātrāka par McLaren, to atzīst visi eksperti un dati, telemtrija. To noliegt ir bērnišķīgi, paša maksimas sniegums ir pēdējos posmos krities. Kritizēt viņu var, jo entos gadus viņu velk FIA ar tiesnešiem, kā teica viens no komentētājiem tiešraidē, pārkāpums bija, taču maksima par to sodu nedabūs. To saprot visi.
Maksimai līdz labākajiem vēl tālu, jo ar šo mašīnu viņam bez problēmām vajadzēja finišēt priekšā ar vismaz 10 sekunžu pārsvaru.

Perez, sen ir nolikts pie vietas, komanda to panāca iepriekšējā gadā un tur viņu šajā līmenī, turklāt atklāti sakot, Perez nav rādītājs, jo viņa sniegums drastiski krities, ko arī uzrāda diemžēl dati, tāpēc ne tikai es, bet arī eksperti joprojām brīnās, ka viņu pagarināja.

Atkārtošu īpaši Tev, ja sodus liek, lai liek taisnīgi visiem, nevis vienam "īpašajam" neliek.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 21:48, pirms 3 mēnešiem
killo2000 rakstīja: Nu viņš ir Red Bull nīdējs jau izsenis. Fetelu arī visādi saukāja utt. No vienas puses te grib iztaisīties par baigi neotrālo ekspertu utt. no otras puses vislaik tā āža kāja lien ārā
Kilo atkal samelojās, tāda sajūta, ka tas ir Tavs kredo. Sāksim ar faktiem, Fetelu neesmu nīdis, norādīju vienmēr uz viņa uzvedību, kas nebija atdekvāta pat tur, kur bija vainīgs, pie saprāta sāka nākt tikai pēc Ferrari. Un atklāti teicu, ka cīņā ar meršiem, kad sarkanajiem bija ātrāka mašīna tieši viņa raksturs un uzvedība liedza iegūt titulus.

Vēl patīsim atpakaļ, biju viens no RBR atbalstītājiem.

Tagad nu pastāsti, ko tad Tu atkal tā samelojies, jeb tomēr Tev atmiņa kā zelta zivtiņai? Redz, ja Tu vismaz spētu izlikt pretargumentus, būtu labi, taču Tu to nespēj. Tu esi no tiem tipiem, kuriem saka ka futbola zālājs ir zaļš, taču Tu redzot ka ir zaļš, saki, Tu esi stadiona nīdējs. Un, kas ir interesanti, RBR rakstītus pārmetumus Tu redzi, taču citām komandām veltītu kritiku neredzi . Tāpēc ieteikums, aizej pārbaudi savu redzi!

     [+] [-]

, 2024-06-30 21:54, pirms 3 mēnešiem
Mjā, komanda noliek otro pilotu pie vietas, konstruktora kauss ir mazsvarīgs paskaties telemetrijas datus kaut tajā pašā Monako posmā. Komandu spēks ir izlīdzinājies, par uzvaru var cīnīties jebkurš no RB, Makiem, Ferrari, merši mazliet iepaliek, bet ar veiksmes palīdzību, var uzvarēt. Sezonas turpinājums solās būt interesants. Hamiltons ir karjeras norietā, Max ir pīķa formā. Tas, ka konkurenti ir RB noķēruši ir sezonas gaitā veiktie uzlabojumu, ko RB nav veikuši. Sezonas sākumā Maksis ar pusdzīvo Čeko brauca visiem pa priekšu, šobrīd ir +/- vienādas mašīnas top komandām, visu izšķir pilotu meistarība, komandu taktika, neietekmējamie faktori ( vsc, sc, sarkanie karogi, kļūdas pitstopā). Būs interesants sezonas turpinājums.

     [+] [-]

, 2024-06-30 21:57, pirms 3 mēnešiem
Labākā epizoda šodien bija Gasly radio, kas veltīts Okonam pēc apdzīšanas, : "Ciao"

  -2 [+] [-]

, 2024-06-30 22:29, pirms 3 mēnešiem
chr1sT_v2 rakstīja: Mjā, komanda noliek otro pilotu pie vietas, konstruktora kauss ir mazsvarīgs paskaties telemetrijas datus kaut tajā pašā Monako posmā. Komandu spēks ir izlīdzinājies, par uzvaru var cīnīties jebkurš no RB, Makiem, Ferrari, merši mazliet iepaliek, bet ar veiksmes palīdzību, var uzvarēt. Sezonas turpinājums solās būt interesants. Hamiltons ir karjeras norietā, Max ir pīķa formā. Tas, ka konkurenti ir RB noķēruši ir sezonas gaitā veiktie uzlabojumu, ko RB nav veikuši. Sezonas sākumā Maksis ar pusdzīvo Čeko brauca visiem pa priekšu, šobrīd ir +/- vienādas mašīnas top komandām, visu izšķir pilotu meistarība, komandu taktika, neietekmējamie faktori ( vsc, sc, sarkanie karogi, kļūdas pitstopā). Būs interesants sezonas turpinājums.
Uzreiz redzams, ka telemetrijas datus Tu neesi skatījies. Mašīnu spēks nav izlīdzinājies tas ir viens. Otrs, RBR ir bijuši vairāki uzlabojumi, tākā stipri samelojies sakot, ka RBR nav uzlabojumu. RBR uzlabojumi, bija Spānijā, mainīta priekšas piekare uzlabota, izmainīti dzesēšanas kanāli, optimizēta gaisa cirkulācija ap pontoniem, izmainīta grīda. Jautājums, kāpēc melo? Kanādā mainīts bija aizmugurējā spaŗnu malu, leņķis, lai mazinātu aero pretestību, mainīti bremžu dzesētāji, lai uzlabotu to efektivitāti, ko izmantoja arī šeit Austrijā.

Ja Tev 0.6-0.8s ātrāks RBR ir identisks ātrums ar McLaren, tad vai nu Tu esi trollis, jeb vnk tukša gaisa dzenātājs. Par Perezu atbildēju, ja RBR tiiik ļoti uztrauktos par kausu, Perez netiktu pagarināts.

Par Gasly, šodien bija raudulis, pats sāka spiest Oconu, tam nebija kur palikt, nācās izstumt, diemžēl sacīkstes negadījums.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-30 22:31, pirms 3 mēnešiem
P.S. Tas, ka konkurenti ir pietuvojušies ir tiesa, taču vēl tālu, līdz stabilai cīņai par uzvarām. McLaren šobrīd ir priekšā, tad seko Merši un Sarkanie, taču viņi mazliet atpaliek no McLaren. Ja sarkanie atrisinās jauninājumu darbību, atradīs pareizo ceļu, tad viņi vēl var tuvoties, meršiem tas pats, jo jauno piekari, balansu , ko tagad ieguva viņi vēl apgūst.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-30 23:21, pirms 3 mēnešiem
Crashtapens ir atpakaļ.
Cerams Lando vēl daudz izmantos makša braukšanas stilu un crashtapens varēs vēļ vairāk raudāt.

     [+] [-]

, 2024-07-01 16:28, pirms 3 mēnešiem
Pat nelasu ko tas backtohlam kārtējo reizi murgo, neesmu Baigais Verstapens atbalstītājs bet ka f1 fans apbrīnoju viņa ātrumu un stabilitāti heitot es pat teiktu visu laiku labāko braucēja var tikai incels, viņam nav jābūt paraugpuikam tāpēc viņš ir kur ir

     [+] [-]

, 2024-07-01 22:04, pirms 3 mēnešiem
edgefall23 rakstīja: Ciest nevaru Raselu, bet Verstapens nepatīk vēl vairāk, tāpēc forša sacīkste vismaz negaidīti pavērsieni un viss tikai tāpēc ka McLaren ar Norisu paņēma un uzlika spiedienu kas uzreiz izraisīja asaras un kļūdas vai vai kā tad tā ar tevi cīnās izmantojot tavus ieročus.
Nezinu kāpēc, bet man nepatīk divi piloti Rasels un Okons.