Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" komanda gaidīs Verstapenu līdz novembrim

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" komanda gaidīs Verstapenu līdz novembrim
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Toto Volfs atklāti atzīst, ka "Mercedes" komandas durvis ir plaši atvērtas Maksam Verstapenam, turklāt vienība ir gatava gaidīt uz pašlaik trīskārtējo F1 čempionu līdz pat novembrim. Pats čempions gan vēlreiz apstiprinājis, ka turpinās pārstāvēt "Red Bull" arī nākamgad.

Nesen "Mercedes" rūpnīcas izpilddirektors Ola Kalleniuss vēl vairāk uzkurināja runas, apstiprinot, ka viņa mērķis ir nomainīt Lūisu Hamiltonu uz nākamo sezonu ar Verstapenu.

"Arī sudraba krāsa Maksam labi piestāvētu," viņš neslēpa, ar to domājot startēšanu "Mercedes" komandā, nevis "Red Bull".

Arī F1 komandas vadītājs Volfs jau ilgu laiku publiski nevairās atzīt vēlmi iegūt Verstapenu pie sevis. Tāpat viņš skaidro, kāpēc ticis atteikts Karlosam Sainsam. Iemesls ir vienkāršs - komanda gatava gaidīt līdz vēlam rudenim, jo tai jebkurā gadījumā ir pieejams jaunais talants Andrea Kimi Antonelli.

"Es negribēju likt Karlosam gaidīt," skaidro Volfs. "Mēs gribam lēmumu atlikt iespējami ilgāk, lai būtu elastīgi. Domāju, ka ātrāk par novembri lēmumu nepieņemsim."

"Red Bull" vadītājs Kristians Horners paudis, ka Kalleniuss un Volfs cenšas destabilizēt viņa komandu. Tomēr nav noslēpums par "Red Bull" iekšējām nesaskaņām, kas aizēnojušas šo sezonu. Pirms kāda laika arī par aiziešanu no komandas paziņoja izcilais inženieris Adrians Ņūvijs.

"Ļausim Kristianam ticēt, ka Verstapens paliks," vēl pirms Austrijas GP sacīja Volfs. "Mūsu darbs ir ļaut saviem pilotiem noslēgt sezonu uz augstas nots. Tad redzēsim, vai W15 ir mašīna, kas spēj pārliecināt Maksu. Es uzskatu, ka Makss ir tas, kurš uzvar sacīkstēs, nevis "Red Bull". Mašīna nav slikta, bet Serhio Peresam neiet labi. Makss ir tas, kurš rada šo atšķirību."

Izmantotie resursi:
motorsport.com

  -1 [+] [-]

, 2024-07-02 10:51, pirms 3 mēnešiem
Tas labi ka turpinās braukt nākamgad red Bull komandā kopā ar hamiltonu.

     [+] [-]

, 2024-07-02 14:55, pirms 3 mēnešiem
Cēsu stiprinieks rakstīja: Tas labi ka turpinās braukt nākamgad red Bull komandā kopā ar hamiltonu.
nekur neturpinās kopā braukt. Hamiltons uz ferreari