Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Masa: ''Smagais sezonas sākums sāpina"

Masa: ''Smagais sezonas sākums sāpina"
Felipe Masa
Foto: AP/Scanpix

"Ferrari" komandas pilots Felipe Masa atzinis, ka neveiksmīgais 2012. gada sākums ir ļoti sāpīgs, taču tajā pašā laikā brazīlietis uzsvēra, ka ir pilns apņēmības šo neveiksmju sēriju pārtraukt.

Felipe Masa nedēļas sākumā pieņēma lēmumu nedoties uz savām mājām Brazīlijā un pavadītu laiku "Ferrari" rūpnīcā, lai izanalizētu visas nianses, kas traucējušas brazīlietim sasniegt labus rezultātus.

Tagad, kad Masa ir pavadījis pāris dienas "Ferrari" rūpnīcā, kur tika izanalizēts, kas varētu būt tās kļūdas, kuras liedza brazīlietim apliecienāt savu potenciālu, viņs officiālajā "Ferrari" mājaslapā ierakstījis, ka jūtas daudz labāk un pozitīvi raugās uz nākamo posmu Ķīnā.

"Esmu tiešām sarūgtināts, to nevar noliegt. Abos posmos neizcīnīju nevienu punktu, kas ļoti sāpina, bet nu ir laiks to mainīt," mērķtiecīgi noskaņots, sacīja Masa.

"Šī nav pirmā reize, kad nāksies iet cauri šādām grūtībām, un es esmu pietiekami pieredzējis, lai zinātu, cik ātri lietas mēdz mainīties. Es vēlos, lai būtu kā agrāk, kā tad, kad parādīju visai pasaulei, uz ko esmu spējīgs.

Esmu ļoti pateicīgs savai komandai, kura nepamet mani nelaimē un cenšas palīdzēt kā vien spēj. Biju ļoti priecīgs, kad ieraudzīju, ko par mani saka gan komandas prezidents Lukas di Montedzimolo, gan Stefano Domenikali, gan Fernando Alonso. Viņu vārdi gan nenāca kā parsteigums, jo zinu, ka varu paļauties uz viņu atbalstu.

Es jūtu, ka visa komanda man tic, un tas šajā brīdi man ir ļoti svarīgi. Tagad tikai atliek viņu ticību attaisnot ar labiem rezultātiem sacīkstēs," sacīja Masa.

Masa šo nedēļas nogali pavadīs savos apartamentos Monako, taču jaunnedēļ atkal atgriezīsies Maranello vienības rūpnīcā, lai tur piedalītos sanāksmē par turpmākajiem formulas uzlabojumiem, kā arī pavadītu laiku pie simulatora.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2012-03-30 01:23, pirms 12 gadiem
Massam vajag saņemties,savādāk drīz Ferrari vadības mērs būs pilns. Uz trijnieku es neceru,bet par 5. vai 6. vietu tā kā vajadzētu viņam pacīnīties. Grūti viņam būs pēc sezonas saglabāt vietu Ferrari komandā. Bet tā braucot kā viņš to tagad dara tad jau sezonas laikā viņš var zaudēt savu pilota vietu komandā.

     [+] [-]

, 2012-03-30 01:52, pirms 12 gadiem
diemzheel gruuti to nosaukt par ''neveiksmju seeriju''. neveiksme ir viena lieta, bet vinja speeja vadiit boliidu pietiekami augstaa liimenii ir kas cits, diemzheel.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-30 07:29, pirms 12 gadiem
Ir džekam par ko padomāt...

  +4 [+] [-]

, 2012-03-30 07:48, pirms 12 gadiem
Vēl 2 posmi un, ja Massa turpinās braukt ap padsmitajām vietām, mēs Ferrari visticamāk redzēsim Sutilu. Vai Peresu. Kaut ko jau Massam tā Barikello mestā atspere nodarīja; nevar laikam visi atgriezties no tādas traumas vienlīdz stipri.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-30 08:52, pirms 12 gadiem
vaimanvai rakstīja: Vēl 2 posmi un, ja Massa turpinās braukt ap padsmitajām vietām, mēs Ferrari visticamāk redzēsim Sutilu. Vai Peresu. Kaut ko jau Massam tā Barikello mestā atspere nodarīja; nevar laikam visi atgriezties no tādas traumas vienlīdz stipri.
Kad tad Masa ir bijis konkurētspējīgs, to vienu 2008 gada sezonu,kad Raikonenam vispār nebija motivācijas braukt, ja jau tajā sezonā Ferrari bij visātrākie, bet ar sūdīgiem pilotiem-viens Masa, kurš nekad nav bijis labs, otrs, kuram F1 bija apnicis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-30 13:49, pirms 12 gadiem
silk182 rakstīja: Kad tad Masa ir bijis konkurētspējīgs, to vienu 2008 gada sezonu,kad Raikonenam vispār nebija motivācijas braukt, ja jau tajā sezonā Ferrari bij visātrākie, bet ar sūdīgiem pilotiem-viens Masa, kurš nekad nav bijis labs, otrs, kuram F1 bija apnicis
Nu massa to gadu vareja just bija looooti motivets un gribeja iekabinat visiem taj skaita komandas biedram, nu cik tur nu Kimi vairak papisa uz neveiksmem kartejam kaa piemeram pedeja apli budams 1vieta vai otraja isti neatceros dzinejs neiztureja, un vel visadi negadijumi, arii motivacijas pietrukums varetu buut iemesls jo pargaja uz Ralliju kur ir asakas izjutas, bet budams tur saprata kad nekas labaks par Formulu 1, sacikstes neeksiste.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-30 14:31, pirms 12 gadiem
Varēs priecāties, ja līdz sezonas beigām neizlidos no Ferrari.......

     [+] [-]

, 2012-03-30 17:27, pirms 12 gadiem
silk182 rakstīja: Kad tad Masa ir bijis konkurētspējīgs, to vienu 2008 gada sezonu,kad Raikonenam vispār nebija motivācijas braukt, ja jau tajā sezonā Ferrari bij visātrākie, bet ar sūdīgiem pilotiem-viens Masa, kurš nekad nav bijis labs, otrs, kuram F1 bija apnicis
un 2009 gada sākums līdz Ungārijai bija labs. Tad tautieša atspere šo kāpumu izslēdza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja