Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Sauber" zaudē sponsoru, maina logo un paziņo prezentācijas datumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Sauber" zaudē sponsoru, maina logo un paziņo prezentācijas datumu
Foto: AFP/Scanpix

F1 komanda "Sauber" paziņojusi, ka savu jauno 2018. gada sacīkšu auto prezentēs 20. februārī.

Šogad "Sauber" piedzīvojusi grandiozas pārmaiņas, jo par tās galveno sponsoru kļuvusi rūpnīca "Alfa Romeo", kas dos gan finansiālu ieguldījumu, gan līdzdarbosies citās jomās. Tam par godu mainīts "Sauber" komandas logo, kur iepriekš dominēja zilā krāsa, bet tagad - sarkanā, par godu "Alfa Romeo".

2018. gada formulu dizainu komanda atrādīja jau pērn, kad tika paziņots par sadarbības noslēgšanu ar "Alfa Romeo". Kāda izskatīsies jaunā mašīna, būs iespējams redzēt jau 20. februārī, kad īsi pirms oficiālo F1 testu sākšanās komanda to prezentēs internetā.

Jaunā modeļa nosaukums būs "C37", un tas būs apgādāts ar jaunākā modeļa "Ferrari" dzinēju.

Tikmēr sadarbību ar "Sauber" vienību izbeidzis sponsors "CNBC", pasaules vadošais biznesa ziņu interneta medijs, kas komandu atbalstīja trīs gadus. Turpmāk "CNBC" būs viens no "McLaren" vienības sponsoriem.