Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Mēs ar Rosbergu neesam draugi"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Mēs ar Rosbergu neesam draugi"
Luiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix

"Mercedes" pilots Luiss Hamiltons ir licis skaidri noprast, ka viņš savu komandas biedru Niko Rosbergu neuzskata par draugu, turklāt abu starpā attiecības Monako "Grand Prix" nedēļas nogales laikā strauji pasliktinājušās, kas bija redzams arī publiski.

Rosbergs bija Monako F1 posma kvalifikācijas vadībā, kad bremzējot nobloķēja riteņus, izbrauca no trases un tiesneši bija spiesti parādīt dzeltenos karogus. Hamiltons tajā brīdī atradās savā izšķirošajā aplī un šķita, ka varētu pārspēt komandas biedru, tomēr dzelteno karogu dēļ bija spiests atgriezties boksos un samierināties ar otro starta pozīciju. Jau uzreiz pēc tam Hamiltons izskatījās pamatīgi neapmierināts, nesmaidīja un arī sarunās ar preses pārstāvjiem nebija īpaši runīgs.

Iepriekš Hamiltons uzsvēra, ka ir draugos ar Rosbergu jau kopš pusaudža gadiem, taču tagad, ka abi cīnās par titulu un vācietis izrāda nopietnu konkurenci, abu starpā draudzīgās atteicības ir pagaisušas.

"Mēs neesam draugi," pēc sacīkstēm Monako paziņoja Hamiltons. "Mēs esam tikai kolēģi."

Tas, ka abu "Mercedes" pilotu starpā ir sācies karš, apliecina arī fakts, ka uz pjedestāla Hamiltons Rosbergam pat nepaspieda roku un neapsveica ar izcīnīto uzvaru.

"Mēs vienmēr esam bijuši draugi un vienmēr tādi būsim," tikmēr citā intervijā izteicies Rosbergs. "Tomēr vārds "draugi" ir kaut kas liels. Kas tieši ir draugi? Mums ir labas attiecības un kopā mēs labi sastrādājamies."

Pēc kvalifikācijas Rosbergs atvainojies Hamiltonam, tomēr tas saspīlējumu komandas iekšienē nav mazinājis. Arī "Mercedes" vadība vairs neslēpj, ka braucēju starpā ir jūtamas nesaskaņas, tomēr cer, ka tas neaizies pārāk tālu.

Rosbergs pēc uzvaras Monako "Grand Prix" ir atguvis vadību F1 čempionātā, šobrīd apsteidzot Hamiltonu par 4 punktiem. Skaidrs ir tas, kas cīņa par titulu tagad kļūs vēl aizraujošāka. Nākošās F1 sacīkstes notiks 8. jūnijā Kanādā.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  -3 [+] [-]

, 2014-05-27 14:43, pirms 10 gadiem
Līdzīgi kā McLaren 89.gadā - pēc Japānas GP sagāja matos, un Senna darīja visu, lai katrā posmā samazgātu Prostu viņa visu atlikušo karjeru.
.
Tagad vēsture atkārtojas - Rosbergs sāk kaut ko muhļīt, un Hamiltons darīs visu, lai viņu iznīcinātu. Un naids nepāries līdz pat karjeras beigām.

  +8 [+] [-]

, 2014-05-27 15:27, pirms 10 gadiem
Ja cilvēks tiesājas ar savu tēvu, tad kāda vēl runa var būt par draugiem sportā. Viņam nav neviena drauga F1.

     [+] [-]

, 2014-05-27 15:56, pirms 10 gadiem
The one and the only rakstīja: Ja cilvēks tiesājas ar savu tēvu, tad kāda vēl runa var būt par draugiem sportā. Viņam nav neviena drauga F1.
labakais koments ko esmu lasijis saja saitaa

  +4 [+] [-]

, 2014-05-27 16:00, pirms 10 gadiem
Nepatīk tādi iedomīgi tipi kā Hamiltons. Ceru, ka Rosbergs uzvarēs...
Nepaspiest pat roku, nezolīdi....

  -1 [+] [-]

, 2014-05-27 17:28, pirms 10 gadiem
Neviens no sportistiem F1 un vispār porfesionālajā individuālajā sportā draugus nemeklē. Parasti labākos rezultātus uzrāda par sevi ļoti pārliecināti, egoistiski, pēc dabas izteikti līderi, kuri nepakļaujās kompromisiem un no visām situācijām grib iziet kā uzvarētāji. Un ir pilnīgi normāli, ka parādās saspīlējumi. Ieguvēji no tā esam tikai mēs skatītāji, jo cīņa par titulu būs vēl nežēlīgāka.

     [+] [-]

, 2014-05-27 17:55, pirms 10 gadiem
Gan jau ka tām aizdomām ir kaut kāds pamats no Hamiltona puses! Viņš tomēr ir tam visam daudz tuvāk!

Hamiltons nu galīgi nav tas, kurš apvainosies tāpat vien, ka ir uzvarēts. Viņš jau nav Alonso, kurš prasa privilēģijas. Hamiltonam nav problēmu godīgi cīnīties un ja zaudē, tad zaudē.

     [+] [-]

, 2014-05-27 18:09, pirms 10 gadiem
Hamim kaut kas liidziigi bija ar Alo...

     [+] [-]

, 2014-05-27 18:34, pirms 10 gadiem
Un te vēl kāds bija neapmierināts par Vēbera un Fetela attiecībām. Kad likme ir čempiontituls, tad pat bērnības draugs kļūst par ienaidnieku! Skumji, bet tāda ir realitāte.

     [+] [-]

, 2014-05-27 18:56, pirms 10 gadiem
Kaut kādi sagrozīti fakti, jo citos avotos ir par to, ka Hamiltons vienkārši nav sarunājies ar komandas biedru uz pjedestāla. Tikai pēctam komentēja, ka turpmāk to darīs. Saprotams, ka īstam uzvarētājam tas ir vienkārši emociju iespaidā.

     [+] [-]

, 2014-05-29 06:15, pirms 10 gadiem
ka tad