Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" braucēji ātrākie Beļģijas GP otrajā treniņā

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" braucēji ātrākie Beļģijas GP otrajā treniņā
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com

Iepriekšējā posmā Ungārijā izcīnījuši dubultuzvaru, Beļģijas GP otrajos treniņbraucienos atkal ātrākie bija abi "McLaren" piloti. Makss Verstapens šoreiz palika trešajā vietā.

Ar rezultātu 1 minūte un 42.260 sekundes ātrāko laiku uzrādīja Lando Noriss, bet 0.215 sekundes viņam zaudēja otrs "McLaren" pilots Oskars Piastri, iepriekšējā posma uzvarētājs.

Kamēr Verstapens bija pārliecinoši ātrākais pirmajā treniņā Spā-Frankošampas trasē, otrajā sesijā "Red Bull" pilots ierindojās trešajā vietā, no Piastri atpaliekot tikai 0.002 sekundes.

Pirmo piecinieku šoreiz noslēdza "Ferrari" komandas braucēji Šarls Leklērs un Karloss Saincs, savukārt labākais no "Mercedes" braucējiem ar sesto rezultātu bija Džordžs Rasels.

Sestdien paredzēta trešā treniņsesija un kvalifikācija, kas sāksies plkst. 17:00 pēc Latvijas laika. Sacensību starts svētdien plkst. 16:00.

Beļģijas GP otrais treniņš:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv