Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Botass: "Ja netici pats sev, kurš gan tev ticēs?"

Juris Grīns
Juris Grīns

Botass: "Ja netici pats sev, kurš gan tev ticēs?"
Valteri Botass
Foto: AFP/Scanpix

Somu F1 pilots Valteri Botass atzinis, ka uzskata sevi par vienu no šī brīža vadošajiem braucējiem pasaules čempionātā un 2017. gadā pievienosies "Mercedes" komandai, ja viņam šāda iespēja tiks dota.

Jau ceturto sezonu Botass startē "Williams" komandas sastāvā, bet pērn viņa nākotne tika saistīta ar "Ferrari". Šobrīd, kad Niko Rosbergs aizvien nav atklājis, kurā komandā startēs nākošgad, Botass tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem kandidātiem uz vietu "Mercedes".

"Manā skatījumā, "Mercedes" komanda pašlaik ir ātrāka nekā "Ferrari"," viņš stāsta intervijā somu medijam MTV. "Kurš gan negribētu braukt "Mercedes" sastāvā? Viņiem šobrīd ir ātrākā mašīna."

Botass nenoliedz, ka uzskata sevi par vienu no ātrākajiem braucējiem F1 čempionātā, un viņa viedoklim ir loģisks izskaidrojums.

"Ja netici pats sev, kurš gan tev ticēs?" viņš saka.

Tiesa, soms arī atzīst, ka, pirms pievienošanās "Mercedes", ja viņam tiks dota šāda iespējam, nepieciešams vēl šogad uzveikt pašreizējo komandas biedru Felipi Masu. Kamēr Botass šogad spējis gūt tikai 7 punktus, Masa nopelnījis jau 22.

"Man vispirms jāpierāda, ka esmu pelnījis vietu komandā," saka Botass. "Pirmajās trīs sacīkstēs es to neizdarīju, taču ne par ko neuztraucos. Sezona priekšā vēl ir gara un būs pietiekoši laika, ka paspīdētu un parādītu savas spējas."

Izmantotie resursi:
PaddockTalk :: F1, Formula 1, NASCAR, IndyCar,...

  +1 [+] [-]

, 2016-04-26 12:02, pirms 8 gadiem
Taisnība vien ir. Jābūt pārliecībai par saviem spēkiem, un gan atgriezīsies arī pēdējā laikā kaut kur apmaldījusies veiksme. Tiesa, arī Williams vāģis šogad uz konkurentu fona neizskatās tik pārliecinoši kā pagājušajā sezonā, bet nu arī to vēl gana laika mainīt. Sezona gara, vēl visādas lietas var notikt.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-26 12:36, pirms 8 gadiem
Niko Risbergs kās pie velna kas viņš tāds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-26 13:31, pirms 8 gadiem
Slavens rokmūziķis rakstīja: Man arī liekas ļoti smieklīgi, kad cilvēki uz klaviatūras sajauc divus blakus esošus taustiņus. Smiesimies kopā.
ahh kļūda labota viss bumbās