Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ziņas par Šūmahera pamošanos izrādās tikai baumas

Juris Grīns
Juris Grīns

Ziņas par Šūmahera pamošanos izrādās tikai baumas
Mihaels Šūmahers
Foto: AP/Scanpix

Lai gan piektdien parādījās informācija, ka Mihaels Šūmahers ir pamodies no komas, šo informāciju noliegusi slavenā sportista menedžere.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Šūmahers ik pa brīdim pamostas no mākslīgi izraisītā komas stāvokļa, taču pēc tam atkal aizmieg. Piektdien pasaules presi pāršalca ziņa, ka Šūmahers pēc pamošanās pat esot atpazinis savu sievu, turklāt to ziņojis respektablais vācu televīzijas kanāls RTL, atsaucoties uz sportista menedžeri.

Jau drīz pēc tam parādījās pretrunīga informācija, kas liecināja, ka šīs pozitīvās ziņas tomēr varētu būt pāragras un pārspīlētas. To apstiprinājusi Šūmahera menedžere Sabīne Kēma, kas par Šūmahera atmošanos un sievas atpazīšanu tomēr neesot informējusi RTL, kā ticis apgalvots.

"Man ļoti žēl, bet šīs baumas, kas patiesībā radās Spānijā, nav patiesība," raksta pazīstamā F1 sacīkšu korespondente Nikola Pola no vācu laikraksta "Bild". "Kēma tikko man uzrakstīja un teica, ka neko tādu RTL kanālam nav apstiprinājusi."

Lai gan informācija par Šūmahera pamošanos jāuztver ar piesardzību, ir skaidrs, ka septiņkārtējam F1 čempionam ar katru dienu veselības stāvoklis lēnām uzlabojas un ir parādījušās pamatotas cerības, ka bijušais "Ferrari" un "Mercedes" braucējs pamodīsies.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +3 [+] [-]

, 2014-04-26 11:17, pirms 10 gadiem
Atraduši par ko jokot! Gatavi uz visu lai tik būtu reitingi! lūzeri!

  +2 [+] [-]

, 2014-04-26 11:24, pirms 10 gadiem
Turies!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-26 11:33, pirms 10 gadiem
blin šitādus jokus. @

  +2 [+] [-]

, 2014-04-26 12:36, pirms 10 gadiem
Sukas baumotaaji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja