Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Masa: ""Mercedes" testos nobrauktie kilometri ir nopietns brīdinājums pārējiem"

Masa: ""Mercedes" testos nobrauktie kilometri ir nopietns brīdinājums pārējiem"
Felipe Masa
Foto: AFP

Ceturtdien Barselonā noslēdzās pirmie 2016. gada pirmssezonas testi. Kā pēc testiem atzina ''Williams'' pilots Felipe Masa, tad ''Mercedes'' komandas testos demonstrētais ir nopietns brīdinājums pirms jaunās sezonas.

Pēdējā testu dienā pēdējo divu gadu čempionvienība "Mercedes" necentās uzrādīt labu apļa laiku, vairāk domājot par sacīkšu režīmu un garām distancēm. Aplūkojot aizvadītajās testu dienās nobraukto distanci, jāsaka, ka "Mercedes" veikuši rekordlielu apļu skaitu. Komandas piloti Luiss Hamiltons un Niko Rosbergs kopā veikuši 675 apļus, kas ir nedaudz vairāk par 10 sacīkšu distancēm. Jāatzīmē, ka Toro Rosso, kas bija otra ražīgākā komanda, veica par 200 apļiem mazāk.

Par šādu konkurentu darbībām nobažījies ir ''Williams'' pilots Felipe Masa. ''Tas ir nopietns brīdinājums pirms jaunās sezonas starta, ņemot vērā to, kā viņi aizvadīja pēdējās divas sezonas un to, ka reglaments nav mainījies. Tas, ko viņi dara trasē, liecina par to, ka viņi atkal būs ļoti, ļoti stipri,'' stāsta Felipe Masa.

Masa atzīst, ka viņa formulai pēdējā dienā bija tehniskas problēmas, dēļ kā tika veikti tikai 54 apļi, kas neesot labi. ''Šī nebija pati labākā diena. Mums neizdevās nobraukt tik daudz apļus, kā trešdien. Bija dažas problēmas, kuru novēršanai tika patērēts vairāk laika. Labākais ir tas, ka ceturtdien no rīta mēs varējām izmēģināt aerodinamiskos risinājumus, no kuriem mēs tagad varēsim iegūt pilnvērtīgus datus.''

Izmantotie resursi:
Autosport.com.ru - Новости мирового и...

  -2 [+] [-]

, 2016-02-26 16:44, pirms 9 gadiem
Booring