Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vurcs: "Situācija ar Kvjatu ir brutāla, bet tas atmaksāsies"

Juris Grīns
Juris Grīns

Vurcs: "Situācija ar Kvjatu ir brutāla, bet tas atmaksāsies"
Daņils Kvjats
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Bijušais F1 pilots Aleksandrs Vurcs uzskata, ka "Red Bull" komandas nežēlīgā taktika, pārcelt krievu autosportistu Daņilu Kvjatu atpakaļ uz "Toro Rosso", ilgtermiņā atmaksāsies.

Kvjats vietu "Red Bull" sastāvā zaudēja pirms F1 sacīkstēm Spānijā, viņa vietā stājās 18 gadus vecais Makss Verstapens un uzreiz spēja izcīnīt pirmo uzvaru karjerā.

Vurcs uzskata, ka "Red Bull" pieņēma "brutālu" lēmumu, taču Kvjatam tas nākšot par labu.

"Daņilam dzīvē šobrīd ir periods, kad veidojas viņa raksturs," saka Vurcs. "Tas, kas notiek, nav viegli, bet ilgtermiņā tas padarīs viņu spēcīgāku. Es ceru, ka viņš atgūsies, jo tik jaunam puisim šī situācija ir brutāla."

Vurcs turpina: "Man Daņils ļoti patīk. Viņš ir labs puisis. Galva un sirds viņam ir pareizajās vietās. Tāpat viņš ir ļoti ātrs. Es varu just viņam līdzi, taču jāatceras, ka "Red Bull" viņu atbalsta jau kopš bērnības. Viņi ir devuši viņam iespēju, par kādu sapņo tūkstoši. Ceru, ka viņš spēs savas dusmas, kas ir pilnībā saprotamas, pārvērst pozitīvā enerģijā, lai kļūtu spēcīgāks. Vēl viņam līdz sezonas beigām ir iespējas sevi pierādīt sacensībās."

Vurcs ir pārliecināts, ka tieši šīs F1 sezonas turpinājumā uzrādītie rezultāti būs izšķirošie, vai arī turpmāk Kvjats savu karjeru varēs veidot kopā ar kompāniju "Red Bull".

"Tas patiešām ir atkarīgs no viņa rezultātiem," saka austrietis. "Mēs dzīvojam pasaulē, kur sniegums nosaka visu. Viņa rokās ir tas, vai izdosies uzlabot rezultātus un pierādīt, ka viņš ir tā vērts, lai ieņemtu kādu no vadošajām vietām "Red Bull" komandās."

Spānijas "Grand Prix" izcīņā "Toro Rosso" pilots Karloss Sainss guva sesto vietu, bet Kvjats finišēja desmitais un pirmo reizi karjerā uzrādīja sacensību ātrāko apli.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2016-05-25 14:06, pirms 8 gadiem
kvjats biki atgadina grozhanu pirms paaris sezonaam

     [+] [-]

, 2016-05-25 15:43, pirms 8 gadiem
comon88 rakstīja: kvjats biki atgadina grozhanu pirms paaris sezonaam
Grožāns bija tīrs širmoviks, kurš lidoja mākoņos un visi, kas viņam bija blakām, skaitījās apdzīti, tāpēc tiem bija jāpiekāpjas, un tas nekas, ka Grožāns mizo šķērsām pa visu trasi.
Savukārt čalim no krievijas ir nedaudz savādāka filozofija "gāze grīdā" - tajā pašā Soču trasē pirmais dupsējums bija vistīrākais sacīkšu negadījums, bet otrais bija sava veida šoks par to, ka Feteļš atlaida gāzi, bet viņš aizmirsa, ka viņa aparāts ir visātrākais no visiem tādos līkumos un tāpēc nebremzējot sanāca otrs paņēmiens.
Es domāju, ka daudzi tur atmetās, kamēr RedBull tur gāja gandrīz uz pilnu klapi. Līdzīgi bija Barcelona, kur līkumos Feteļš tika noķerts, bet taisnēs neko nevar izdarīt pat ar atvērtu šķipeli. Pārāk laba šasija, lai dotu Ferrrari vai Mercedes motoru, un ģēnijs Ņuijs ātri sačubinātu iekšā jebkādu motoru, lai neciestu šasija.

     [+] [-]

, 2016-05-25 17:53, pirms 8 gadiem
Man viņš atgādina šito kadru no Greizā spoguļa:
proc.com.ua

     [+] [-]

, 2016-05-25 22:37, pirms 8 gadiem
Atvainojos ko?archdevil ludzu raksti latviski
lai mes ar saprotam