Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Mašīna ir ātrāka nekā cerēju"

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels: "Mašīna ir ātrāka nekā cerēju"
Sebastjans Fetels
Foto: TT NYHETSBYRN/Scanpix

Formula 1 jaunās sezonas otrajā posmā Malaizijā čempions Sebastjans Fetels uz uzvaru necer un viņa mērķis ir izcīnīt punktus. Tiesa, nedrīkst aizmirst, ka pēdējo četru gadu laikā Sepangas trasē trīs reizes tieši Fetels ir kļuvis par uzvarētāju.

Melburnā, kur norisinājās F1 pirmais posms, Fetels kvalificējās ārpus pirmā desmitnieka, bet sacensībās tehnisku problēmu dēļ izstājās. Viņš atzīst, ka "Red Bull-Renault RB10" formula viņu tomēr ir pārsteigusi, jo bijusi ātrāka nekā pirms tam cerēts.

"Rezultāts mani nepārsteidza, taču pārsteigums bija tas, ka mašīna ir ātra un spējīga sacensties par vadošajām pozīcijām," atzīst Fetels. "Šai mašīnai ir potenciāls un tas dod cerību. Tieši tādēļ šobrīd esmu labā noskaņojumā. Jau iepriekš zināju, ka šis gads būs grūts, taču katrā sezonā ir kāpumi un kritumi. Kas attiecas uz mašīnu, vēl ir daudz ko mācīties, taču tas nav iemesls, lai nokārtu galvu."

Viņš atzīst, ka uz uzvaru Malaizijā necer, tomēr uz otro sezonas posmu dodas ar prieku.

"Es priecājos, ka Austrālijā mūsu ātrums bija labāks nekā cerēts," saka Fetels. "Tagad mēs varam iet tālāk un nākamajās divās sacensībās tikt pie solīdiem punktiem. Nākošā pietura ir Kualalumpura, kas man patīk kā pilsēta. Centrs šeit mēdz būt sterils, taču aiz stūra viss var izmainīties un pēkšņi sākas nakts tirgus. Ja man ir laiks, es vienmēr aizeju un apskatos, ko tur piedāvā."

Fetela rezultāti Malaizijas "Grand Prix":

GadsKomandaRezultāts sacīkstē
2008Toro RossoIzstājās
2009Red Bull15. vieta (nefinišēja)
2010Red BullUzvara
2011Red BullUzvara
2012Red Bull11. vieta
2013Red BullUzvara

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-25 17:46, pirms 11 gadiem
cerība muļķa mierinājums