Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" gatava palīdzēt Hamiltonam tikt pie ceturtā F1 titula

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" gatava palīdzēt Hamiltonam tikt pie ceturtā F1 titula
Foto: LaPresse/Scanpix

"Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners labi apzinās, ka viņa vienības piloti var ietekmēt F1 čempionāta iznākumu, tomēr neaizliegs Danielam Rikjardo un Maksam Verstapenam cīnīties ar abiem "Mercedes" pilotiem.

Pirms noslēdzošā sezonas posma Abū Dabī Niko Rosbergam ir 12 punktu pārsvars pār Hamiltonu. Ja Hamiltons uzvarēs, bet Rikjardo un Verstapens finišēs priekšā Rosbergam, tieši Hamiltons kļūs par čempionu. Ņemot vērā, ka "Red Bull" komanda sezonas otrajā pusē kļuvusi arvien spēcīgāka, šāds scenārijs šķiet gluži reāls.

"Saviem pilotiem es saku - brauciet un cīnīties, jo tie neesam mēs, kas sacenšas par titulu," atzīst Kristians Horners. "Svētdien mēs varam kļūt par Lūisa labākajiem draugiem, ja parūpēsimies, ka abas mūsu formulas finišē priekšā Niko. Lūisam nav jābūt pusapli priekšā - ja viņš būs gudrs, tad turēs konkurentus sev cieši aiz muguras, jo tikai tādā gadījumā rezultāti var izveidoties viņam par labu."

Horners arī atzīst, ka Hamiltons savā ziņā atrodas vieglākā situācijā, jo viņam nav daudz ko zaudēt.

"Niko ir tas, kurš var zaudēt visu," saka Horners. "Realitātē viņam der jebkurš no rezultātiem pirmajā trijniekā, bet domāju, ka šajā reizē viņš savos spoguļos skatīsies vairāk nekā jebkurš. Viņš ir tas, kuru apdraud. Lūisa uzdevums savā ziņā ir vieglāks, jo uz Niko pleciem ir spiediens noturēt vadību čempionātā."

Rikjardo atzīst, ka "Red Bull" patiešām var sarūpēt Hamiltonam izdevīgu scenāriju, tomēr saka: "Esmu drošs, ka viņš vēlas, lai mēs iesaistāmies šajā cīņā, bet domāju, ka viņam vispirms jākoncentrējas uz savu sniegumu, jo, ja viņš sāks par daudz spēlēties, mēs varam pārspēt arī viņu pašu."

Izmantotie resursi:
Autosport

  +2 [+] [-]

, 2016-11-24 12:19, pirms 8 gadiem
Pakaļā līdēji.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-24 13:58, pirms 8 gadiem
Bizness.
Ja līdīs iekšā, būs TV un tas ir daudz, daudz naudas.
Tāpat bija Brazīlijā 2008.gadā, kad pēdējos 20 apļus rādīja McLaren un ToroRosso, nevis Ferrari, kas brauca pa pirmo vietu.
RedBull ļoti daudz zaudēja 2010.-2014. reklāmās, Ferrari, 2002.-2004., zaudēja, jo nevienam neinteresēja, kas vizinās pa pirmo vietu, interesantāk bija otrais ešalons - Kimi, Montoya, Hamiltons.

     [+] [-]

, 2016-11-24 20:24, pirms 8 gadiem
Pfff.... vispirms, lai Hamiltons uzvar, jo, ja neviļ atmiņa, tad ROS iekš Abu Dabi pēdējos 3 gadus pakaļo ārā HAM. Un tad var runāt par kaut kādu palīdzēšanu.

Bet kāda gan tur palīdzēšana. Blin raksta virsraksts iespārda. Ko palīdzēt? Cīnīties kā katru dienu? Viņiem pēc definīcijas būtu jālaiž garām ROS, ja tiešām ir sasklads HAM-RB-RB-ROS?

Viens vienīgs fufelis.