Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Manor" komandai atradies pircējs, darījums varētu notikt drīzumā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Manor" komandai atradies pircējs, darījums varētu notikt drīzumā
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Formula 1 vājākā komanda "Manor", kas kārtējo reizi nonākusi bankrota priekšā, tomēr varētu tikt glābta, jo to gatavojas iegādāties kāds investors, ziņo britu izdevums "Autosport".

Šobrīd "Manor" veic pārrunas ar potenciālo investoru, kura vārds gan pagaidām netiek atklāts, turklāt sarunas esot pēdējā fāzē, un jau pavisam drīz varētu tikt panākta vienošanās. Zināms, ka jaunais investors gatavojas iegādāties lielāko daļu no komandas.

"Varu apstiprināt, ka veicam pārrunas ar trešo pusi, kas varētu iegādāties lielāko daļu komandas," apstiprina "Manor" priekšsēdētājs Tomass Meijers. "Neko daudz vairāk nevaru teikt, bet diskusijas šobrīd ir noslēguma fāzē un ceru, ka jau pavisam drīz varēsim nākt klajā ar labiem jaunumiem."

"Autosport" rīcībā esošā informācija liecina, ka Stefans Ficpatriks, kurš paglāba šo komandu no bankrota pirms kāda laika, arī turpmāk būšot iesaistīts projektā.

Komandai ir būtiski, lai jaunā vienošanās tiktu panākta iespējami ātrāk un esošie apstākļi pēc iespējas mazāk ietekmētu gatavošanos 2017. gada sezonai.

Zināms arī, ka komanda arī turpmāk sauksies "Manor Racing", tomēr vēlāk nosaukums varētu tikt mainīts.

Pēc tam, kad Paskāls Verleins Austrijas "Grand Prix" izcīnīja vienu punktu, deviņus posmus "Manor" ieņēma desmito vietu Konstruktoru kausā, tomēr pēc sacīkstēm Brazīlijā tai priekšā aizsteidzās "Sauber". Līdz ar to ir maz ticams, ka "Manor" šogad tiks pie pēdējās pieejamās naudas balvas, ko saņem desmitā labākā F1 komanda. Šī summa sastāda aptuveni 13.5 miljonus ASV dolāru, kas ir sestā daļa no "Manor" budžeta.

Izmantotie resursi:
Autosport

     [+] [-]

, 2016-11-24 16:49, pirms 8 gadiem
Abu Dabi ir taisnes, kur Verlains varētu izspiest pēdējo sulu no hlama un tikt top 10, tad Manor būs 3 punkti, Sauber 2 punkti, un komanda būs glābta.
un Eklstons nepareizi izdarīja, ja pēdējam nedod naudu, jo tad zūd motivācija būt 11.komandai.
Ja liekas par lēnu, tad labāk likt 107% un netraucē braukt. 90.gados uz kvaleni bija pat 40 formulas, bet pielaid 26, kas ļāva inženieriem attīstīt F1.
Sobrīd ir otrādi, pie tam, Mercedes var izlemt jebkurā brīdī aiziet no F1, RedBull tas pats, mazie piebalsos, un būs cits seriāls.