Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Buemi un Zutils saņem sodus

Buemi un Zutils saņem sodus
Buemi sadursme ar Gloku
Foto: Sutton Motorsport

Pēc aizvadītā Korejas F1 posma noskaidrojies, ka nākamajās sacīkstēs, kuras norisināsies Brazīlijā, Adrians Zutils un Sebastiens Buemi pēc kvalifikācijas braucieniem saņems piecu starta vietu sodu.

Jau ziņojām, ka Korejas F1 posms, kurš norisinājās pirmo reizi, bija avārijām un notikumiem bagāts. Vairāki piloti šajos lietainajos un slidenajos apstākļos nespēja novaldīt savas formulas un piedzīvoja vairākas sadursmes, pēc kurām noskaidrojies, ka divi piloti Brazīlijas posmā saņems piecu starta vietu sodu.

Sodu saņēmuši "Force India" pilots Adrians Zutils (par sadursmi 47. aplī ar Kamui Kobajaši) un Sebastiens Buemi (par sadursmi ar Timo Gloku). Jāatzīmē, ka Zutilam vēl tika piespriests 10 000 dolāru liels naudas sods. "Šajās sacīkstēs daudz reižu biju spiests izbraukt ārpus trases," saka Zutils. "Bieži vien apdzinu kādu, bet pēc tam izbraucu no trases un zaudēju pozīciju. Beigās gribēju apdzīt Kobajaši, taču tur bija slapjāks nekā domāju, tāpēc ieskrēju viņa formulas sānos. Neesmu apmierināts ar savu šīs dienas sacīksti."

"Šis ir ļoti slikts rezultāts, it sevišķi tāpēc, ka mēs atradāmies labā pozīcijā," pēc sacīkstēm atzina Gloks. "Mēs nepārprotami bijām ātrākā komanda no jaunajām vienībām, taču par nožēlu mēs Buemi kļūdas dēļ nevarējām pabeigt sacīkstes. Izskatījās, ka viņš brauca ātrāk par savām spējām. Ceru, ka Brazīlijā mums veiksies labāk nekā Korejā."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +3 [+] [-]

, 2010-10-24 21:39, pirms 14 gadiem
Viss bumbas, Zutils ar saviem (TAKUMAS SATO cienigiem) trikiem sacensibas padarija tikai interesantakas

  +3 [+] [-]

, 2010-10-24 23:36, pirms 14 gadiem
Muļķības tas taku ir bīstami tak jāsoda visi kas trasē mēģina kādu apdzīt ir jāsoda