Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs ātrāks par Hamiltonu Monako GP otrajos treniņbraucienos

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs ātrāks par Hamiltonu Monako GP otrajos treniņbraucienos
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Monako F1 posma otrajā treniņbraucienu sesijā ātrāko rezultātu sasniedza mājinieks Šarls Leklērs no "Ferrari" komandas, bet pirmajā trijniekā iekļuva arī Luiss Hamiltons un Fernando Alonso.

Leklērs iepriekš vēl nekad Monako GP nav svinējis uzvaru, bet šodien otrajā treniņā spēja rādīt lielisku ātrumu. Labākajā mēģinājumā ielu trasi pilots noriņķoja 1 minūtē un 11.278 sekundēs.

Pirmā treniņa ātrākais pilots Hamiltons no "Mercedes" vienības šoreiz palika otrajā vietā, bet šis viņam ir viens no labākajiem sacīkšu nedēļas nogales sākumiem šosezon. Lai gan vienubrīd Leklērs bija pat sekundi ātrāks par tuvākajiem sekotājiem, beigās Hamiltons pietuvojās līdz 0.188 sekundēm.

Labu ātrumu demonstrēja "Aston Martin" vienība, Alonso ieņemot trešo, bet Lensam Strolam - septīto vietu, par spīti tehniskām problēmām, kas neļāva veikt plānoto apļu skaitu. Makss Verstapens bija ceturtais ātrākais, aiz sevis atstājot Lando Norisu un Karlosu Saincu.

Sestdien jāaizvada vēl trešais treniņš, kam sekos kvalifikācija plkst. 17:00 pēc Latvijas laika, bet sacīkstes starts svētdien plkst. 16:00.

Monako GP otrais treniņš:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

  +1 [+] [-]

, 2024-05-24 21:00, pirms 3 nedēļām
... Pirmā treniņa ātrākais pilots Hamiltons no "Mercedes" vienības šoreiz palika otrajā vietā, bet šis viņam ir viens no labākajiem sacīkšu nedēļas nogales sākumiem šonedēļ....

Arī man šis ir labākais nedēļas nogales sākums šonedēļ 😂😂😂😂

     [+] [-]

, 2024-05-25 09:41, pirms 3 nedēļām
NRSH rakstīja: ... Pirmā treniņa ātrākais pilots Hamiltons no "Mercedes" vienības šoreiz palika otrajā vietā, bet šis viņam ir viens no labākajiem sacīkšu nedēļas nogales sākumiem šonedēļ....

Arī man šis ir labākais nedēļas nogales sākums šonedēļ 😂😂😂😂
.
😁 Man arī. Gribu uzzināt stāstu no tā, kuram nav