Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso sola "McLaren" līdzjutējiem labus laikus

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso sola "McLaren" līdzjutējiem labus laikus
Foto: McLaren

Aizvadījis pirmos kilometrus ar jauno "McLaren-Renault" formulu, divkārtējais F1 čempions Fernando Alonso komandas faniem sola labus laikus.

Piektdien Spānijā, Navaras trasē filmēšanās nolūkos Alonso bija iespēja veikt pirmos izmēģinājuma apļus ar "McLaren MCL33" bolīdu, līdz ar to arī viņam bija iespēja iepazīties, kāda komandai šogad izdevusies mašīna. Alonso veica kopumā 50 kilometrus, pirms nodeva auto otram vienības braucējam Stofelam Vandūrnam.

Līdz ar to "McLaren" komanda arī veikusi pirmos apļus ar "Renault" ražojuma motoru, kādu iepriekš savā garajā vēsturē nekad nav izmantojusi.

"Sajūta bija lieliska," stāsta Alonso, kurš savulaik abus F1 titulus ieguva braucot "Renault" rūpnīcas komandā. "Brīdis, kad pirmo reizi izbrauc trasē ar jauno auto, vienmēr ir īpašs. Viss bija labi. Joprojām gaidu brīdi, kad varēšu nobraukt apli pilnā ātrumā, bet līdz šim viss noritējis labi."

Alonso arī paskaidro, kas tiek darīts filmēšanās dienās: "Braucām aiz citām mašīnām un arī pikapa, kas aprīkots ar filmēšanas aparatūru un tamlīdzīgas lietas. Nebraucām pilnā ātrumā, bet tas ir labi sponsoriem, kuri var iegūt dažus kadrus, kamēr mēs varam saprast, kāds būs sēdeklis, pedāļi, mašīnas komforts, tāpat arī inženieri var papētīt temperatūras, padarīt šādu tādu darbu ar formulas virsbūvi."

Tāpat Alonso ir vēstījums "McLaren" līdzjutējiem.

"Domāju, ka nāk labi laiki, tāds būtu mans vēstījums," saka pieredzējušais spāņu autosportists. "Mums bija grūti, bet spējām saglabāt motivāciju. Domāju, ka šobrīd komanda ir spēcīgāka nekā pirms trim gadiem. Viss, kas tevi nenogalina, padara spēcīgāku. Šie pēdējie trīs gadi komandu ļoti saliedēja, padarīja spēcīgu, tādēļ skatīsimies, kādi būs šī gada pirmie rezultāti."

  +1 [+] [-]

, 2018-02-24 07:18, pirms 7 gadiem
Cerēsim uz to!

     [+] [-]

, 2018-02-24 08:28, pirms 7 gadiem
pilniigi piekriitu,Makiem jaaatgriezas virsotnee vai vismaz pirmajaa sezonaa ar jaunajiem motoriem starp stabiliem pretendentiem uz augstaam vietaam visos posmos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja