Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" tērēs vairāk naudas un būtiski pārveidos savas F1 mašīnas

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" tērēs vairāk naudas un būtiski pārveidos savas F1 mašīnas
Foto: Scuderia Ferrari

"Ferrari" komandas vadītājs Matija Binoto paziņojis, ka uz nākamo gadu plānots veikt būtiskas izmaiņas sacīkšu mašīnai un to dzinējam, lai gan jau šogad tas šogad tika uzskatīts par jaudīgāko "Formulā 1". Tāpat komanda plānojusi palielināt savu budžetu.

"Ferrari" šogad varēja lepoties ar izteikti labāko maksimālo ātrumu taisnēs, taču šis pārsvars sāka zust, kad konkurējošās komandas "Mercedes" un "Red Bull" sāka padziļināti interesēties par veidu, kā tas ticis panākts, bet Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) pat uzsāka izmeklēšanu, jo bija aizdomas par iespējamo krāpšanos ar noteikto degvielas plūsmas limita pārsniegšanu.

Binoto atklāj, ka no dzinēja ir iespējams dabūt ārā vēl vairāk jaudas nekā aizvadītajā sezonā, tāpat esot ļoti būtiski uzlabot aerodinamiku, jo šajā ziņā "Mercedes" komandai, kas atkal ieguva titulus abās ieskaitēs, bija izšķirošais pārspēks.

"Mēs veicam visai lielas izmaiņas jaudas agregātam, ja runājam par tā arhitektūru," sacīja Binoto. "Ir daudz, ko vēl var uzlabot, un uz nākamo gadu plānotās izmaiņas ir visai nozīmīgas. Mērķis ir arī sasniegt daudz lielāku piespiedējspēku. Šogad sapratām, ka šajā ziņā mums vēl ir kur augt. Nedomājam, ka mūsu pārsvars taisnēs joprojām būs tik liels kā iepriekš, bet nekad nevar zināt, ko būs paveikuši konkurenti."

Kopumā "Ferrari" plāno veikt lielākas finansiālās investīcijas savas F1 komandas attīstības labā, tostarp cels jaunu simulatoru. Iespējams, nākamajā gadā komanda iztērēs vairāk naudas nekā līdz šim, sacīja "Ferrari" priekšsēdētājs Luiss Kamiljeri.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2019-12-23 09:39, pirms 5 gadiem
Par Ferrari bija baigakais raksts, ka viniem jau vairakus gadus ir dzinejs, kas spej izspiest pat visus 450 km/h. Bet nevar lietot tikai tadel, ka formulas ir par vieglam un pie mazakas sadursmes sak lidot . Nu Boingam ieskeieshanas atrums ir 270 Km /h, bet Airbus A380 268 Khh.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-23 11:43, pirms 5 gadiem
alex_da_silva_817787708613488 rakstīja: Par Ferrari bija baigakais raksts, ka viniem jau vairakus gadus ir dzinejs, kas spej izspiest pat visus 450 km/h. Bet nevar lietot tikai tadel, ka formulas ir par vieglam un pie mazakas sadursmes sak lidot . Nu Boingam ieskeieshanas atrums ir 270 Km /h, bet Airbus A380 268 Khh.
Kukuruzņikam 80km/h.. un?