Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "No Kimi varēšu daudz mācīties"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "No Kimi varēšu daudz mācīties"
Kimi Raikonens
Foto: TT NYHETSBYRN/Scanpix

Kamēr "Ferrari" komandas prezidents uzskata, ka Kimi Raikonens labāk spēs izpildīt savus pienākumus nekā Felipe Masa, pieredzējušais Fernando Alonso atzīst, ka no somu pilota spēs daudz mācīties.

"La Gazzetta dello Sport" ziņo, ka tieši Raikonens būs tas, kuram tiks dota iespēja pirmajam realitātē izmēģināt "Ferrari" jauno 2014. gada F1 modeli. Somu braucējs pirmajos testos, kas risināsies janvāra beigās Spānijā, strādās pirmās divas dienas, bet Alonso - atlikušās divas.

"Viņš atgriežas pie mums, jo nākošgad spēkā stājas jaunie tehniskie noteikumi un blakus Alonso mums ir nepieciešams vēl viens pieredzējis pilots," intervijā vācu izdevumam "Welt" skaidro "Ferrari" prezidents Luka di Montedzimolo. "Esmu pārliecināts, ka Kimi Raikonens mūsu prasībām atbildīs labāk nekā Felipe Masa. Daži to sauc par risku, taču esmu šeit jau kopš septiņdesmito gadu sākuma un zinu, ka Formulā 1 risks ir viena no lietām, ar ko jāsadzīvo."

Pats Alonso noliedz, ka viņam varētu rasties grūtības sastrādāties ar savdabīgā rakstura īpašnieku Raikonenu.

"Ar sajūsmu skatos uz to, ka strādāsim kopā ar Kimi - domāju, ka daudz no viņa varēšu mācīties," intervijā brazīliešu "Agencia Estado" izteicies Alonso.

Tikmēr kādā citā intervijā, ko spānis sniedza "El Pais", viņš stāsta, ka nav pamata satraukumam par "Ferrari" it kā pārāk "sprādzienbīstamo" pilotu sastāvu: "Nevaru to komentēt, jo es viņu nepazīstu. Neesmu ar viņu kopā strādājis. Arī kopā pavadījis laiku ar viņu neesmu ilgāk par desmit minūtēm."

Di Montedzimolo tikmēr neuztrauc fakts, ka klusais Raikonens raksturā ir krasi atšķirīgs no karstasinīgā Felipes Masas.

"Es par tādām lietām nesatraucos," Di Montedzimolo stāsta sarunā ar "Turun Sanomat". "Kimi būs Kimi, tāds pats braucējs kāds viņš vienmēr ir bijis. Ja viņš daudz runātu, viņš nebūtu Kimi. Redzu, ka viņš ir motivēts atkal braukt "Ferrari" komandā. Viņš atgriežas pie mums izsalcis pēc panākumiem."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2013-12-23 11:02, pirms 11 gadiem
Apsveicu Ferrari ar labaka F1 pilota noligsanu, nekad nesmu bijis ferrari fans, gadi iet un nekas pret so komandu nav, vismaz vairak nav , veiksmi abiem F1 labakajiem pilotiem, izcinit vismaz konstruktor kausu, jo maz ticams kad redbull formulas atrumu parspes, bet taka ir jauni noteikumi kas zin

     [+] [-]

, 2013-12-23 11:40, pirms 11 gadiem
jā Ferrari pa brīvlaiku sev spēkā ir pielikuši, kamēr RB skārušas pārmaiņas, kas var dot pārējiem cerības būt konkurētspējīgākiem

     [+] [-]

, 2013-12-23 11:47, pirms 11 gadiem
Ka tik te nesak ost pec Webera un Fetela labajam attiecibam...Itipasi ja Alonso un Raikonenam bus jacinas par pirmo vietu,abi negribes piekapties un beigas tas var beigties smagi...

     [+] [-]

, 2013-12-23 11:57, pirms 11 gadiem
Vienmēr esmu cienijis Kimi augstasenīgum

     [+] [-]

, 2013-12-23 13:36, pirms 11 gadiem
_alkatraz_ rakstīja: Vienmēr esmu cienijis Kimi augstasenīgum
Kāds tieši ir augstasinīgs cilvēks? Raksturo tādu ;]
P.S. Ar Ferrari pēc 2. titula!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-23 19:39, pirms 11 gadiem
Visi varētu mācīties no Niki Laudas

     [+] [-]

, 2013-12-23 23:13, pirms 11 gadiem
Ja runājam par to ka nevarēs sadalīt uzvaras, tad varam atskatīties uz 2007 un 2008 gadu kad abi (rai un mas) bija daudz maz vienliidziigi komandas biedri! Mēģināja palīdzēt viens otram, tādēļ es par šo sastāvu neuztraucos! Ticu ka abi paņems. Alonso 2014 un Raikkonens 2015!

     [+] [-]

, 2013-12-24 18:10, pirms 11 gadiem
_alkatraz_ rakstīja: Vienmēr esmu cienijis Kimi augstasenīgum
Tiko gandrīz smadzenes izmežģīju lasot to vienu vārdu. Augstasenīgum. OMG. Pabeidz taču reiz pamatskolu.