Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Dzanardi negadījuma rezultātā var zaudēt redzi

Juris Grīns
Juris Grīns

Dzanardi negadījuma rezultātā var zaudēt redzi
Alekss Dzanardi. Foto: BMW

Aleksa Dzanardi dēls pavēstījis, ka panākumiem bagātā sportista atlabšanas procesā novērojamas iepriecinošas pazīmes, taču neslēpj, ka savainojumu dēļ varētu nākties zaudēt redzi.

Bijušais "Formula 1" pilots, kurš sacensībās ar ratiņkrēsliem piedzīvoja smagu negadījumu, gūstot būtiskas galvas un sejas traumas, šobrīd jau pārvietots uz rehabilitācijas klīniku. Viņa dēls Nikolo izdevumam "Corriere della Sera" pavēstīja, ka Dzanardi seniors joprojām atrodas bezsamaņā, lai arī viss liecina, ka viņa stāvoklis uzlabojas.

"Viņš tiks tam pāri, esmu par to drošs," sacīja 21 gadu vecais Dzanardi dēls. "Arī šoreiz viņam tas izdosies, un viendien mēs par to varēsim aprunāties. Viņš vēl sarunāsies ar mani un maniem bērniem. Esmu cerību pilns, tāpat kā mana māte."

Nikolo Dzanardi gan neslēpj, ka viņa tēvs notikušā rezultātā varētu zaudēt redzi: "Tā šobrīd nav pati svarīgākā lieta. Vissvarīgākais ir, lai viņš atkal ar mums ir spējīgs komunicēt. Priekšā vēl tāls ceļš ejams."

Svarīgākais, ka šobrīd Aleksa Dzanardi dzīvība vairs neesot apdraudēta.

"Esam priecīgi, ka atlabšana notiek daudz straujāk nekā bijām gaidījuši, taču mums nevajadzētu būt pārsteigtiem, jo runa ir par manu tēti," stāsta Dzanari juniors. "Viņa enerģija ir neticami liela. Viņš ir neparasti spēcīgs. Ja runājam nedaudz sīkāk, viņam ir kļuvis mazliet labām, un viņš sāk atlabt. Šobrīd vairs nepastāv draudi viņa dzīvībai, un tas vien jau daudz ko izsaka. Tomēr atkārtošu, ka rehabilitācija paņems ilgu laiku."

Izmantotie resursi:
grandpx.news