Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Jaunās sezonas galvenā favorīte ir "Ferrari" komanda"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hamiltons: "Jaunās sezonas galvenā favorīte ir "Ferrari" komanda"
Lūiss Hamiltons
Foto: EPA/Scanpix

Nedēļas nogalē startēs jaunā F1 sezona. Lūiss Hamiltons, kurš trīs reizes kļuvis par kopvērtējuma čempionu, ieskaitot 2014. un 2015. gadu, uzskata, ka galvenā favorīte ir "Ferrari", tomēr citās domās ir Sebastians Fetels.

"Redzu, ka pašlaik ātrākā komanda ir "Ferrari". Uzskatu, ka viņi noteikti ir favorīti," sacīja trīskārtējais pasaules čempions Lūiss Hamiltons. Pagājušajā sezonā "Ferrari" neizcīnīja nevienu uzvaru, tomēr pirms sezonas aizvadītie testi ļauj leģendārās komandas līdzjutējiem nākotnē raudzīties ar cerībām.

Tomēr citās domās bija vācietis Sebastians Fetels, kurš pārstāv "Ferrari". Pēc viņa domām, galvenā favorīte joprojām ir Hamiltona pārstāvētā "Mercedes", kas titulu izcīnījusi trīs gadus pēc kārtas. "Viņi bijuši spēcīgi vairāku sezonu garumā. Pat tad, ja maini noteikumus, laba komanda uzbūvēs labu mašīnu," pauda Fetels.

"Visi gaidīja, ka jaunie noteikumi ļaus spert soli augšup, un kopš pirmās reizes tā arī bijis. Domāju, ka tās būs ātrākās formulas, kādas devušās trasē. Redzēsim, cik katra komanda būs konkurētspējīga," turpināja Fetels.

Hamiltona pārinieks šajā sezonā būs soms Valteri Botass, jo 2016. gada čempions Niko Rosbergs pēc triumfa negaidīti paziņoja par karjeras beigām. "Man nav nekādas atšķirības, ar ko braucu vienā komandā. Katrs gads ir jauns izaicinājums. Vienkārši gribi pieveikt otru pilotu. Jo lielāks izaicinājums, jo patīkamāka uzvara," pauda 32 gadus vecais Hamiltons.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -2 [+] [-]

, 2017-03-23 13:35, pirms 8 gadiem
Beidz muldēt visi zin ka Mercedes sezonu atkal pabeigs dominējot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-23 14:25, pirms 8 gadiem
Labākais ka Baričello nekad nav braucis zauberā Ieliec Ferarri sūdīgu pilotu un arī viņš neizdarīs lietas kā vajag. Tas pats Badoers kad Masu aizvietoja, ar Ferari 17-18 posīcijās startā stāvēja

     [+] [-]

, 2017-03-23 15:07, pirms 8 gadiem
Prognozētāji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-23 19:06, pirms 8 gadiem
Kautka neliekas ka ferari bus favoriti bet uzvaras pa kadam posmam bus un varbut kadas 2 vai 3 reizes dubultuzvaras

     [+] [-]

, 2017-03-23 21:27, pirms 8 gadiem
edzans rakstīja: Labākais ka Baričello nekad nav braucis zauberā Ieliec Ferarri sūdīgu pilotu un arī viņš neizdarīs lietas kā vajag. Tas pats Badoers kad Masu aizvietoja, ar Ferari 17-18 posīcijās startā stāvēja
Tak, kurš MŠ aizvietoja, ka viņam bija abas lauztas kājas? Salo vai? Maz kādu uzvaru vai pjedestālu dabūja?

     [+] [-]

, 2017-03-23 21:27, pirms 8 gadiem
dzintars1987 rakstīja: Kautka neliekas ka ferari bus favoriti bet uzvaras pa kadam posmam bus un varbut kadas 2 vai 3 reizes dubultuzvaras
Domāju kāda skaidrāka doma būs 6dien pēc Q.

Pagaidām grūti spriest. Bet pie vienādiem spēku samēriem es īsti neredzu dubultuzvaras.

     [+] [-]

, 2017-03-23 22:46, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tak, kurš MŠ aizvietoja, ka viņam bija abas lauztas kājas? Salo vai? Maz kādu uzvaru vai pjedestālu dabūja?
dabuja gan un būtu arī uzvara ja nebūtu komandas pavēle palaist garām Irvainu