Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verleins tuvu līgumam ar "Sauber"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verleins tuvu līgumam ar "Sauber"
Paskāls Verleins
Foto: LaPresse/Scanpix

Paskāls Verleins kļuvis par galveno kandidātu uz atlikušo vietu "Sauber" F1 komandā, liecina britu izdevuma "Autosport" rīcībā esošā informācija.

Pirmdien šveiciešu komanda paziņoja, ka tā pagarinājusi līgumu ar zviedru pilotu Markusu Ēriksonu, kurš "Sauber" sastāvā startēs jau trešo sezonu.

Tikmēr aizvien nav skaidrs, kurš būs Ēriksona komandas biedrs. Šogad tas bija Felipe Nasrs, tomēr aizkulisēs tiek runāts, ka Brazīlijas banka "Banco do Brasil" nespēj izlemt, vai arī turpmāk finansiāli atbalstīt šo autosportistu. Līdz ar to, kavējas arī "Sauber" komanda, kurai pilots bez naudas nav vajadzīgs, ņemot vērā pašas vienības grūto finansiālo situāciju.

Šobrīd līdz ar to par galveno kandidātu uz vietu "Sauber" sastāvā kļuvis "Mercedes" junioru programmas dalībnieks Paskāls Verleins, kurš šogad "Manor" sastāvā aizvada savu pirmo sezonu Formulā 1, vēsta "Autosport". 2015. gada DTM čempionam esot pieejami līdzekļi, kas nepieciešami, lai "Sauber" piekristu ar viņu sadarboties.

Brazīlijas posma nedēļas nogalē "Sauber" vadītāja Moniša Kaltenborna tikās ar "Mercedes" bosu Toto Volfu, pārrunājot iespējamo sadarbību.

22 gadus vecais Vācijas pārstāvis Verleins nesen pauda neapmierinātību ar to, ka "Force India" komanda priekšroku deva otram "Manor" pilotam Estebanam Okonam, parakstot ar francūzi līgumu uz 2017. gada F1 sezonu.

Vēl gan pastāvot iespēja, ka Verleins paliks "Manor" sastāvā, tomēr arvien reālāka kļūst sportista iespējamā pievienošanās "Sauber".

Izmantotie resursi:
Autosport

     [+] [-]

, 2016-11-22 22:55, pirms 8 gadiem
tak bija rakstīts kaut kur ka Sauber vairāk skatīsies uz labu pilotu nevis uz naudas maisu jo daudz maz atrisināja savas problēmas. Nesaku ka Verleins ir slikts braucējs pat ļoti labs tapēc būtu intresanti pastīties kā viņam veiksies