Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergam jauns divu gadu līgums ar "Mercedes"

Rosbergam jauns divu gadu līgums ar "Mercedes"
Niko Rosbergs
Foto: LaPresse/Scanpix

Niko Rosbergs parakstījis jaunu līgumu ar "Mercedes" un būs trīskārtējā pasaules čempiona Lūisa Hamiltona komandas biedrs vēl divas sezonas.

Vācu pilots Niko Rosbergs "Mercedes" komandai pievienojās 2009. gada izskaņā un pēdējās divās sezonās viņš ir kļuvis par pasaules vicečempionu, zaudējot tikai komandas biedram Hamiltonam. 31 gadu vecā Rosberga jaunais līgums nozīmē, ka abi piloti būs komandas biedri līdz pat 2018. gada sezonas beigām.

Pirms šajā nedēļas nogalē gaidāmā Ungārijas "Grand Prix" vācietis pasaules čempionāta kopvērtējumā par punktu apsteidz Hamiltonu. Abi piloti ir uzvarējuši deviņās no desmit sacensībām šajā sezonā, taču savstarpējās attiecības ne tuvu nav ideālas un abiem bijušas vairākas sadursmes trases līkločos.

Tādējādi visas trīs vadošās F1 komandas ir nokomplektējušas sastāvus 2017. gada sezonai. "Red Bull" komandu turpinās pārstāvēt Daniels Rikjardo un Makss Verstapens, bet "Ferrari" rindās turpinās braukt Kimi Reikenens un Sebastjans Fetels. Vienīgais aktīvais pasaules čempions bez komandas nākamajam gadam ir Džensons Batons, kura līgums ar "McLaren" beidzas pēc šīs sezonas.

"McLaren" varētu dot iespēju beļģu rezerves pilotam Stofelam Vandornam, kurš kļūtu par jauno Fernando Alonso komandas biedru, bet par Batonu interesi izrādījusi "Williams" komanda, kas, visticamāk, pārtrauks sadarbību ar veterānu Felipi Masu un paturēs somu Valteri Botasu. "McLaren" boss Rons Deniss pirms pāris nedēļām izteicās, ka lēmums netiks pieņemts agrāk par septembri.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2016-07-22 11:00, pirms 8 gadiem
Interesanti, līdz kam tas novedīs.

     [+] [-]

, 2016-07-22 11:42, pirms 8 gadiem
playthegame rakstīja: Interesanti, līdz kam tas novedīs.
Kapec gan kaut kam un kaut kur butu janoved...baumas klist ja Hamis nakamgad nems atputu,bet dzivosim,redzesim...

  +1 [+] [-]

, 2016-07-22 12:15, pirms 8 gadiem
2017.un 2018.būtiski mainīsies noteikumi, un daudzi paredz, ka tas būs sākums Honda uzvaru gājienam.
Jo Williams arī it kā domā par Honda.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-22 12:15, pirms 8 gadiem
Arsenich rakstīja: Kapec gan kaut kam un kaut kur butu janoved...baumas klist ja Hamis nakamgad nems atputu,bet dzivosim,redzesim...
Hamis varētu atvaļinājumu ņemt pēc 2018.gada, lai karjeru beigt McLaren.
Bet no Mercedes dīvains lēmums, it sevišķi ņemot vērā to, ka P.Wehrlain, kas ir Mercedes pilots, netika paņemts Rosberga vietā, jo tam uguntiņa ir daudz lielāka nekā Rosbergam, kā arī sniegums Manor komandā liecina par to, ka čalim ir spējas lielākas nekā Rosbergam.

  -2 [+] [-]

, 2016-07-22 12:34, pirms 8 gadiem
Kāpēc bija tik pretīga bildē jāliek? Ko, Jāni? Par mello fano?

  -2 [+] [-]

, 2016-07-22 13:31, pirms 8 gadiem
Ja jau esam sākuši iet šādu valodniecības ceļu, uzskatu, ka arī Niko Rosbergs konsekvences vārdā būtu jāsauc par ROSBERJU. Lai gan vācietis, viņa tēvs dzimis un audzis Somijā. Un skaidrs, ka ir zviedru izcelsmes ar šādu uzvārdu.

     [+] [-]

, 2016-07-22 13:59, pirms 8 gadiem
Supervaronis rakstīja: Ja jau esam sākuši iet šādu valodniecības ceļu, uzskatu, ka arī Niko Rosbergs konsekvences vārdā būtu jāsauc par ROSBERJU. Lai gan vācietis, viņa tēvs dzimis un audzis Somijā. Un skaidrs, ka ir zviedru izcelsmes ar šādu uzvārdu.
Protams, kad kāds ārzemnieks latviešus nodēvē par leišiem, vai otrādi, tad ir pasaules gals klāt, bet somi un zviedri gan ir viens un tas pats...

  -1 [+] [-]

, 2016-07-23 12:02, pirms 8 gadiem
TrīsdesmitDivi rakstīja: Protams, kad kāds ārzemnieks latviešus nodēvē par leišiem, vai otrādi, tad ir pasaules gals klāt, bet somi un zviedri gan ir viens un tas pats...
Tomēr nepiekritīšu. Noklausies aiz viņa vārda audiofailu, kā pareizi jāizrunā vārds. Nedomāju, ka tēva un dēla uzvārdi jāizrunā atšķirīgi. Es nesaku, ka somi un zviedri ir viens un tas pats, bet kāds brīnums, ka zviedrs dzīvo Somijā?

  -1 [+] [-]

, 2016-07-23 12:03, pirms 8 gadiem
TrīsdesmitDivi rakstīja: Protams, kad kāds ārzemnieks latviešus nodēvē par leišiem, vai otrādi, tad ir pasaules gals klāt, bet somi un zviedri gan ir viens un tas pats...
Te saite https://en.wikipedia.org/wiki/Keke_...