Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: ""Williams" vadības taktika ir iebiedēšana un terorizēšana"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers: ""Williams" vadības taktika ir iebiedēšana un terorizēšana"
Foto: ROKiT Williams Racing

Kādreizējais F1 pilots Ralfs Šūmahers uzskata, ka "Williams" vienība aizvien tiek vadīta ar iebiedēšanas un terorizēšanas taktiku, kas arī novedis pie tik bēdīgām sekām, ka tā šobrīd ir izteikti vājākā komanda čempionātā.

Šūmahers pats startēja "Williams" sastāvā no 1999. līdz 2004. gadam. Piecās no šīm sešām sezonām tā bija "BMW" rūpnīcas komanda, un sportists paguva uzvarēt sešās sacīkstēs.

Tolaik "Williams" vadīja tās izveidotājs Frenks Viljamss, kurš nu devies pensijā, bet tagad viņa pienākumus pārņēmusi meita Klēra.

"Šajā komandā vienmēr bijis ļoti īpašs vadības stils," intervijā vācu portālam "motorsport-total.com" pastāstīja tagad 43 gadus vecais Šūmahers. "Kamēr "Williams" strādāja Patriks Heds, vēl bija balanss. Tas ir komandu vadības stils, kas bija aktuāls septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados - tas ir vadīšana ar iebiedēšanu un terorizēšanu."

Pašlaik komandā vairs nestrādā arī Heds, un Šūmahers uzskata, ka Klēra Viljamsa ir pārņēmusi sava tēva vadības taktiku.

"Ņemot vērā pašreizējo struktūru, "Williams" nevar dabūt ārā no saviem darbiniekiem visu labāko, jo trūkst vienotības," saka Šūmahers. "Inženieri vairāk strādā viens pret otru, nevis visi kopā. Klēra ir pārņēmusi sava tēva ieradumus, un viņai vajadzētu nopietni padomāt, vai tas ir viņas īstais darbs. Iespējams, komandas menedžmentu vajadzētu restrukturizēt. Pedijs Lavs tehniskais direktors, kuru tikko atlaida, citās komandās guva labus panākumus, bet pat viņš nespēja "Williams" dabūt atkaļ uz ceļa. Ar to pietiek, lai vajadzētu sākt uzdot jautājumus."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2019-03-22 21:39, pirms 6 gadiem
Viņš brauca līdz 2004.gadam nevis 2006.

     [+] [-]

, 2019-03-22 21:48, pirms 6 gadiem
Pat pirmo rindkopu nevar pareizi uzrakstīt:
...kas arī novedis tik bēdīgām sekām, ka tā šobrīd ir izteikti vājākā komanda čempionātā.