Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso Austrālijā prognozē "McLaren" komandai zemāko punktu sezonā

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso Austrālijā prognozē "McLaren" komandai zemāko punktu sezonā
Fernando Alonso
Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Fernando Alonso atzīst, ka F1 pirmais posms šonedēļ Austrālijā "McLaren" komandai būs tās zemākais punkts šajā sezonā, jo gaidāms pakāpenisks progress. Tāpat arī Makss Verstapens uzskata, ka "Red Bull" vienībai Melburnas trasē neklāsies viegli, jo varētu būt problēmas ar ātrumu taisnēs. Vai tas nozīmē, ka cīņa par uzvaru norisināsies tikai starp "Mercedes" un "Ferrari"?

"McLaren" šogad pirmo reizi startēs ar "Renault" motoru, tomēr sadarbības uzsākšana arī nozīmē, ka ir nepieciešams laiks, lai tā sāktu darboties pilnvērtīgi. Alonso uzskata, ka šogad komandas sniegums būs krietni labāks, tomēr sola, ka labākie rezultāti nāks ar laiku un tiks sasniegti čempionāta otrajā pusē.

"Austrālijā piedzīvosim sezonas zemāko punktu," saka Alonso. "Domāju, ka sezonas laikā mēs ievērojami uzlabosim sniegumu. Manuprāt, mums vajadzētu būt tai komandai, kas šogad progresēs visvairāk, kaut vai tādēļ vien, ka ar jaunu motoru ir nepieciešams šis laiks - šasija veidota tā, lai atbilstu daudziem uzlabojumiem, kas nāks tikai sezonas gaitā. Tas, cik ātri būsim Melburnā, protams, būs svarīgi, bet vēlāk mēs paliksim arvien ātrāki. Prognozēju, ka sezonas otrajā pusē "McLaren" būs ļoti spēcīga komanda."

Lai gan "Renault" motors tiek uzskatīts par labāku nekā "Honda", aizvien ir bažas, ka "Mercedes" un "Ferrari" ražojumi būs galvas tiesu pārāki. To nenoliedz Verstapens, kurš ir satraukts par visādi citādi ļoti labās "Red Bull" formulas ātrumu taisnēs.

"Domāju, ka mašīna, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, atkal ir kļuvusi ātrāka," secina Verstapens. "Protams, arī citi ir veikuši uzlabojumus, bet jūtu, ka mums ir spēcīga mašīna. Redzēsim, kā tā strādās Melburnas trases taisnēs, kas varētu būt mūsu sāpīgākā vieta šonedēļ. Esmu ne vien optimists, bet arī reālists."

Jautāts par to, vai arī "Renault" izdevies savu motoru uzlabot tik pat ļoti kā "Red Bull" rūpnīcai savu šasiju, Verstapens atzina: "Hmm... ne tik ļoti."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2018-03-22 21:46, pirms 7 gadiem
Parejie ar lenaki nepaliks

     [+] [-]

, 2018-03-22 22:37, pirms 7 gadiem
Maki vareetu paarsteigt shosezon labaa noziimee,Alonso nu nav no tiem,kas baarsta vaardus pa labi un kreisi,bet pagaidaam no vinja dzirdamas tikai pozitiivas veesmas

     [+] [-]

, 2018-03-23 08:54, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Maki vareetu paarsteigt shosezon labaa noziimee,Alonso nu nav no tiem,kas baarsta vaardus pa labi un kreisi,bet pagaidaam no vinja dzirdamas tikai pozitiivas veesmas
Viņš ir lielākais vāvuļotājs pēdējos 5 gadus.