Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons skaidro sliktā starta iemeslus, Rosbergs atvainojas

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons skaidro sliktā starta iemeslus, Rosbergs atvainojas
Hamiltons un Rosbergs uz pjedestāla Melburnā
Foto: AFP/Scanpix

Startējis no otrās pozīcijas, Austrālijas "Grand Prix" startā F1 čempions Lūiss Hamiltons atkrita uz septīto pozīciju, kamēr otrs "Mercedes" pilots Niko Rosbergs - no pirmās uz trešo. Komandas vadība atzīst, ka šogad tai ir problēmas ar startiem, un šajā ziņā "Ferrari" ir lielas priekšrocības.

Jautāts par to, vai bijušas problēmas ar sajūgu, Hamiltons saka: "Nē, man vienkārši izspolējās riteņi. Nebija nekādu konkrētu problēmu. Sākotnēji no vietas izkustējos tāpat kā Niko, bet nākamajā fāzē, kad sajūgs tiek pilnībā atlaists, man izspolēja riteņi un es nespēju situāciju labot."

Hamiltons atzīst, ka parasti viņam startēt padevies ļoti labi, taču šobrīd izskatās, ka "Ferrari" ir atraduši ko tādu, kas palīdz tiem būt ātrākiem starta brīdī.

"Lai gan starti man parasti izdevušies ļoti labi, pārmaiņas notiek vienmēr," atzīst Hamiltons. ""Ferrari" padevās neticami labs starts, tāpēc mums jāmēģina visu saprast un pašiem šajā ziņā jākļūst labākiem."

Startā vadību pārņēma "Ferrari" piloti Sebastians Fetels un Kimi Raikonens. Lai gan grūti prognozēt, kā situācija attīstīsies turpmāk, komandas vadītājs Toto Volfs atzīst, ka ir satraukts par redzēto, jo Melburnā visu nedēļas nogali, arī praktizējot startus, bijušas problēmas.

"Kad sestdien praktizējām startus, tie neizdevās ļoti labi," viņš saka. "Godīgi sakot, es nezinu, kas notika startā, tas būs jāanalizē, lai saprastu, kas tas bija un būs jācenšas to izlabot. Hamiltona starts bija pāris metrus sliktāks nekā Niko, un es neesmu drošs, kas bija pie vainas - tehnika, elektronika vai vienkārši pilota reakcija."

Tiesa, Hamiltons nebūtu atkritis uz septīto vietu, ja viņu pirmajā līkumā ārmalā neizspiestu Rosbergs, kurš tobrīd cīnījās ar "Ferrari" pilotiem. Rosbergs atzīst, ka cīņas karstumā bijis spiests tā rīkoties, jo tobrīd braucis uz riska robežas, reizē arī atvainojoties komandas biedram par viņa izspiešanu ārpus cerētās trajektorijas.

Atgādinām, ka Rosbergs sacensībās guva uzvaru, bet Hamiltons finišēja otrais.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  -1 [+] [-]

, 2016-03-22 10:37, pirms 9 gadiem
Piloti nav gatavi tik labai mašīnai, kāda ir Mercedess.

     [+] [-]

, 2016-03-22 10:51, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: Piloti nav gatavi tik labai mašīnai, kāda ir Mercedess.
Drīzāk viņi nav gatavi,ka Ferārī tagad ir gatavi ar viņiem cīnīties kā līdzīgs ar līdzīgu.

     [+] [-]

, 2016-03-22 10:59, pirms 9 gadiem
Fetels būs čempis atkal. Hamiltons var tikai udeni pienest

  +1 [+] [-]

, 2016-03-22 11:07, pirms 9 gadiem
Startējis no otrās pozīcijas, Austrālijas "Grand Prix" startā F1 čempions Lūiss Hamiltons atkrita uz septīto pozīciju, kamēr otrs "Mercedes" pilots Niko Rosbergs - no pirmās uz trešo.

Nu c`mon autor. Kas tā par pirmo rindkopu un es tikai pirmais to piefiksēju?!?!?!?!!? Kas tas ir kaut kāds tulkojums vai kas? Tas kaut kā nedomājot rakstīts vai kā?

Hamiltons startēja no 1. vietas un nokrita uz 7. vietu un Niko startēja no 2. vietas un nokrita uz 3. vietu.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-22 11:43, pirms 9 gadiem
Pirmais posms vēl neko nenozīmē. Pirmkārt jau de*īlā kvalifikācijas sistēma visu mazliet pabojāja. Startā Ferrari bija labi, bet redzēs kā būs Bahreinā. Ja arī tur Ferrari būs labi startā un bēgs prom no Mercedes, tad tiešām Volfs un Lauda var sākt nervozēt. Pagaidām neredzu nekādu lielo paniku no Mercedes puses. Tas ka Sebs cīnīsies ar Mercedes visas sezonas gaitā tas ir skaidrs

FORZA FERRARI
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-22 22:41, pirms 9 gadiem
Nez kāpēc daži visus Ferrari panākumus redz tikai kopā ar Fetelu. Nenoniecinot viņu, nevajag aizmirst arī par Raikonenu! Tas, ka viņam pirmajā posmā nosprāga tehnika, vēl neko nenozīmē. Izskatās, ka ar šī modeļa Ferrari viņš saprotas labi, un vēl parādīs zobus ne tikai Fetelam, bet arī meršiem.

     [+] [-]

, 2016-03-25 16:58, pirms 9 gadiem
denebs rakstīja: Nez kāpēc daži visus Ferrari panākumus redz tikai kopā ar Fetelu. Nenoniecinot viņu, nevajag aizmirst arī par Raikonenu! Tas, ka viņam pirmajā posmā nosprāga tehnika, vēl neko nenozīmē. Izskatās, ka ar šī modeļa Ferrari viņš saprotas labi, un vēl parādīs zobus ne tikai Fetelam, bet arī meršiem.
Vai tad pirms izstāšanās viņš baigi konkurēja ar Fetelu? Diez vai...