Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 testu otrajā dienā Sainss ātrākais, "Red Bull" komandai tehniskas problēmas

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 testu otrajā dienā Sainss ātrākais, "Red Bull" komandai tehniskas problēmas
Foto: Motorsport.com

Kamēr "Red Bull" vienībai gan no rīta, gan pēcpusdienā bija tehniskas problēmas, ātrāko rezultātu F1 testu otrajā dienā Bahreinā uzrādīja "Ferrari" pilots Karloss Sainss.

Rīta sesijā "Ferrari" sastāvā strādāja Šarls Leklērs, noslēdzot to ar ātrāko rezultātu. Leklēram apli veikt izdevās 1 minūtē un 31.750 sekundēs, taču apmēram 0.4 sekunžu pietrūka līdz Maksa Verstapena dienu iepriekš sasniegtajam labākajam rezultātam.

Jau vēstījām, ka pirmā sesija šodien noritēja vien nepilnas divas ar pusi stundas, jo pēc Leklēra uzbraukšanas 11. trases apmalei, tā tika bojāta un nācās veikt remontdarbus. Arī "Ferrari" jaunā mašīna nedaudz cieta, jo tika radīti bojājumi grīdai, ko ātri vien mehāniķi novērsa. Pēcpusdienā līdz ar to testiem tika atvēlētas piecas stundas.

Līdzīgi kā dienu iepriekš, arī šoreiz dienas otrajā pusē rezultāti strauji uzlabojās. Leklēra vietā mašīnā sēdās Sainss, spējot sasniegt dienas ātrāko laiku 1:29.921. Tas bija par 1.4 sekundēm ātrāks nekā Verstapena rezultāts testu pirmajā dienā. Jāsaka gan, ka to Sainss sasniedza ar mīkstajām C4 riepām, kamēr gandrīz visi pārējie savus labākos rezultātus šodien uzrādīja ar cietāka sastāva C3 riepām.

"Red Bull" sastāvā strādāja tikai Serhio Peress, lai gan sākotnēji bija plānots, ka pēcpusdienā pie stūres sēdēs Verstapens. Peresam jau dienas sākumā radās problēmas ar bremzēm, līdz ar ko priekšpusdienā sanāca veikt vien 20 apļus. Viņam tika dota iespēja turpināt darbu arī otrajā sesijā. Vēlreiz mašīnai radās tehniska ķibele, bet pilots savā gaitā tomēr aizbrauca līdz boksiem. Dienu izdevās noslēgt ar otro rezultātu, Sainsam zaudējot 0.7 sekundes.

Pie jaunās "Mercedes" mašīnas pirmo dienu strādāja Luiss Hamiltons, sasniedzot trešo rezultātu, bet līderim zaudējot vairāk par sekundi. Pirmajā pieciniekā iekļuva arī "McLaren" pārstāvis Lando Noriss un Daniels Rikjardo no "Visa Cash App RB" komandas. Savukārt Leklērs dienas izskaņā rezultātos noslīdēja līdz sestajai vietai.

Piektdien Sahiras trasē pēdējā testu diena, bet jau nedēļu vēlāk turpat risināsies F1 pasaules čempionāta pirmais posms.

F1 testu otrās dienas rezultāti:

     [+] [-]

, 2024-02-23 12:11, pirms 2 mēnešiem
Es vienīgais go3 neredzu f1 nevienā kanālā?

     [+] [-]

, 2024-02-23 12:23, pirms 2 mēnešiem
krustojums rakstīja: Es vienīgais go3 neredzu f1 nevienā kanālā?
Domāju, ka Go3 testus nerāda.
Ja tiešām gribi redzēt F1 un uzzināt inside informāciju pa tiešo no trases, tad vienīgā opcija ir Sky.
Go3 Timrots ar Janševicu Tev varēs tikai atstāstīt ekrānā redzamo.

     [+] [-]

, 2024-02-23 12:27, pirms 2 mēnešiem
Paldies!