Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mika Salo: "Botasam ir labas izredzes iekļūt "Mercedes" komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Mika Salo: "Botasam ir labas izredzes iekļūt "Mercedes" komandā"
Valteri Botass
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Bijušais F1 pilots Mika Salo uzskata, ka Valteri Botasam ir labas izredzes iekļūt "Mercedes" komandas sastāvā, ja tās pašreizējie piloti arī 2016. gadā turpinās cīnīties tik pat dedzīgi kā līdz šim.

"Williams" vienības sportista Valteri Botasa sakarā dažādas baumas par viņa pāriešanu uz kādu citu vadošo F1 komandu klīst jau ilgāku laiku. Soms tika minēts gan kā aizstājējs Kimi Raikonenam "Ferrari" sastāvā, gan iespējamais Lūisa Hamiltona vai Niko Rosberga nomainītājs "Mercedes" rindās jau tuvākajā nākotnē.

Mika Salo, kurš pats savulaik startēja "Ferrari" vienībā, cer, ka Hamiltona un Rosberga savstarpējās cīņas novedīs pie tā, ka viens no viņiem komandu pametīs, atbrīvojot vietu Botasam.

"Es ceru, ka "Mercedes" piloti turpinās savstarpējo cīņu, viens no viņiem aizies un komandai varēs pievienoties Valteri," intervijā somu televīzijas kanālam MTV atzinis Mika Salo. "Tā būtu vieta, kur Valteri beidzot būtu spējīgs gūt uzvaras. Viņa problēma ir tā, ka visu savu karjeru viņš pavadījis "Williams" komandā, lai gan dažkārt šī komanda radījusi arī diezgan labas mašīnas."

Jau piektdien Barselonā Botass sēdās pie jaunā "Williams-Mercedes FW38" modeļa stūres, jo filmēšanās nolūkā to ir atļauts darīt vēl pirms testu sākšanās.

"Mums jābūt spējīgiem uzvarēt sacīkstēs," viņš teica. "Mēs vienmēr cenšamies to panākt."

Izmantotie resursi:
PaddockTalk :: F1, Formula 1, NASCAR, IndyCar,...

     [+] [-]

, 2016-02-22 10:29, pirms 9 gadiem
Cerams