Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Noriss: "Ja būtu vēl viens aplis, es uzvarētu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Noriss: "Ja būtu vēl viens aplis, es uzvarētu"
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com

Lando Noriss pēc Emīlijas-Romanjas GP sacensībām atzinis, ka, ja būtu dots vēl viens aplis, viņš tiktu Maksam Verstapenam garām un izcīnītu otro uzvaru pēc kārtas.

Pirms tam "McLaren" pilots guva uzvaru Maiami posmā, kad veiksmīgi izmantoja drošības auto izbraukšanu trasē, taču pēc tam spēja būt ātrāks par Verstapenu, noturot pirmo vietu. Imolas trasē svētdien Noriss sākotnēji zaudēja līderim, bet sacensību noslēgumā spēja strauji pietuvoties un pēdējā aplī jau bija tik tuvu, ka tūlīt varēja sekot pirmais mēģinājums apdzīt. Finišs pienāca par ātru.

"Ir sāpīgi to sacīt, bet domāju, ka vēl viens vai divi apļi un būtu viņu apdzinis," teica Noriss. "Žēl. Līdz pat pēdējam aplim cīnījos ļoti smagi, bet sacensību sākumā pazaudējām Maksam mazliet par daudz. Līdz pirmajam pitstopam viņš bija daudz ātrāks. Pēc riepu nomaiņas spēcīgāki bijām mēs."

Noriss atzīst, ka šobrīd "McLaren" komanda ir nokļuvusi vienā līmenī ar "Red Bull" un "Ferrari". Uz šo posmu "McLaren" mašīnas atkal bija uzlabotas un redzams, ka Verstapena pārsvars ir krietni sarucis.

"Šobrīd esam nonākuši situācijā, kad varam sacīt, ka esam vienādās pozīcijās ar "Ferrari" un "Red Bull", stāsta britu pilots. "Tagad pie tā jāpierod. Komanda darbu dara labi, mēs darām tās pašas lietas, ko vienmēr, tikai tagad sacenšamies par pirmo un otro vietu. Pārsteidzoši, ka varu būt sarūgtināts par uzvaras neizcīnīšanu. Tomēr pēc notikušā Maiami un pēdējiem mašīnas uzlabojumiem, tas ir tas, uz ko tagad esam sākuši cerēt."

Izmantotie resursi:
motorsport.com

     [+] [-]

, 2024-05-21 20:56, pirms 2 nedēļām
Ja būtu vēl viens aplis, tad uzvarētu Leklerks un tie divi varbūt ar salauztiem spārniem un mīkstām riepām pēc sadursmes aizkultos līdz finišam.

     [+] [-]

, 2024-05-21 21:39, pirms 2 nedēļām
Nu te jāpiemin slavenais teiciens - pietuvoties ir viena lieta, bet apdzīt pavisam cita. It īpaši tādā trasē kā Imola... Verstapenam būtu jāpieļauj pietiekoši rupju kļūdu, lai Noriss tiktu apdzīšanas pozīcijā... DRS vien būtu par maz...

     [+] [-]

, 2024-05-21 22:22, pirms 2 nedēļām
Metinaat nav viegli, metinaat ir jamaacaas- nez Kaa vinjs iedomaajaas to apdzishanu? Ka pamaas kaads ar zilo karogu un Verstapens palaidiis?
Vieniigais visas shiis muldeshanas radiitaajs, ka McLaren saacis iet. Nevis Noriis saacis braukt