Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 čempione ''Mercedes'' ar jauno modeli cer būt izcili visās jomās

F1 čempione ''Mercedes'' ar jauno modeli cer būt izcili visās jomās
''Mercedes'' šī gada jaunais modelis
Foto: motorsport.com

Savu jauno ''W07'' 2016.gada F1 modeli svētdien atrādījusi šī brīža pasaules čempione ''Mercedes'' komanda.

Kā atzīst ''Mercedes'' tehniskais izpilddirektors Padijs Lovs, tad šogad jaunais modelis, salīdzinot ar iepriekšējo, nav piedzīvojis daudz izmaiņu, taču, neskatoties uz to, tas solās būt tikpat stiprs, cik pagājušajā gadā.

"Grūti izveidot kaut ko pilnīgi jaunu, ja reglaments, salīdzinot ar iepriekšējo, gandrīz nav mainījies. Taču mēs vienmēr cenšamies kaut ko pamainīt un uzlabot, kur tas vien ir iespējams. Pat, ja runa ir par mazām detaļām. Piemēram, mēs pilnībā varam izmainīt piekares koncepciju. Lai arī šī formula izskatās gandrīz tāda pati, kā iepriekšējā, iekšā ir daudz jaunu un mazu izmaiņu,'' saka Padijs Lovs.

Lovs cer, ka komandai arī šogad izdosies būt turpat, kur tā bija aizvadītās divas sezonas.

''Pēc ārkārtīgi veiksmīgās 2015.gada sezonas mūsu prioritāte šajā ziemas periodā bija atrast vietas, kurās mēs bijām vājāki un censties novērst un uzlabot tās. Mūsu prioritāte ir būt izciliem visās jomās. Lai arī pagājušais gads mums bija ļoti veiksmīgs, ir vēl daudz vietas, kurās mēs varam būt labāki. Bija vairākas sacīkstes, kurās mums negāja tā, kā gribētos. Piemēram, Singapūrā, kur ir daudz lietas, kuras varam uzlabot.”

Pirmais testus ar jauno modeli pirmdien sāks Luiss Hamiltons.

Atgādināsim, ka 2015.gada sezonā F1 pilotu kopvērtējumā pirmās divas vietas ieņēma ''Mercedes'' piloti Luiss Hamiltons (381) un Niko Rosbergs (322). Arī ražotāju kausā pārliecinoši labākā bija ''Mercedes'' vienība, kura ļoti pārliecinoši apsteidza otrās vietas ieguvējus ''Ferrari''.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2016-02-21 14:49, pirms 9 gadiem
Galvenais, lai kāds spēj konkurēt ar viņiem.

     [+] [-]

, 2016-02-21 15:52, pirms 9 gadiem
forši izskatās tāds pats kā W06 nu tad jau man viss skaidrs Mercedes čempioni un Luiss 4 kartējais čempions